NÅGRA NYA KORT & BÄBIS TÄVLING!

Den här helgen har jag varit helt solokvist här hemma. Vad passar då bättre än att pyssla lite?!
Jag har mest stämplat upp nya motiv inför några kommande projekt som jag inte kan avslöja ännu,
men efter ett tag blev det lite långtråkigt att bara stämpla utan att få se något riktigt resultat.
Jag lyckades då knåpa ihop två nya kort med filurstämplarna.
Jag har även sorterat lite bland gamla papper och då hittade jag dessa fina papper som jag kände mig tvungen att använda. Tanken var först att jag skulle göra några nya julkort inför kommande kurser men då jag hittade dessa papper så fick det bli grattis- och kramkort istället.

Jag måste passa på att pyssla så mycket som möjligt nu innan bäbisen kommer. Det är inte så länge kvar nu, börjar kännas nervöst. Men mest längtar jag efter att få hålla den lilla krabaten i famnen och snusa på han eller hon. Tänk att bäbisar ska lukta så gott!
Nåja, än så länge är det nog någon vecka kvar men det känns som en evighet och en väldigt lång väntan. Beräknat datum är 11 oktober, jag hoppas att det blir någon dag tidigare. Själv har jag hela tiden varit inställd på den 7 oktober, men det visar sig när det är klart!

Kom just på idén att ni som besöker min blogg kan få tävla om ett hemligt pris!
Den som kan gissa närmast dag och tid för när bäbisen föds vinner!
Skriv en kommentar om när du tror att det kommer att ske så är du med och tävlar!
Vinnaren presenterar jag här på bloggen så fort jag själv vet svaret :  )
Lycka Till!

image30


image31

FLER JULKORT

Idag har jag haft besök av Boel och vi hade en liten pysselstund tillsammans.
Tack Boel för en mycket trevlig dag och god mat!
Jag lyckades knåpa ihop några julkort, tre stycken blev färdiga. Jag har använt samma motiv men gjort tre olika variationer. Konstigt nog så blir det lika men ändå olika... Stämpeln som jag har använt kommer från Magnolia och heter "Vintriga Tilda". 
Som jag skrev igår så utmanar jag mig själv för tillfället och än så länge fungerar det ganska bra. Idag använde jag ytterligare dekorationer som har gömts undan med tiden. Framför allt så har jag börjat använda mina Loopybrads som har legat i lådan i ca 2 år tror jag (är nog på tiden att de används?!). Jag har även använt några brads som är nya för mig, det är stjärnorna som jag har använt på två av korten. Jag har dessutom tagit reda på lite papper som har blivit över vid tidigare tillfällen. Jag måste nog erkänna att det känns ganska bra att göra något av "skräp" istället för att bara slänga. I övrigt är korten ganska typiskt min stil, jag har använt glitterlim, Pro Marker pennor och självklart kan jag inte vara utan min bästa vän QUICKUTZEN! Fluid Chalks och 3-D lack är beroende framkallande, så det använder jag mycket flitigt på det mesta.
Ja, det var väl lite om vad som har hänt idag och här nedan får ni se hur det blev. Känner mig lite generös som bjuder på tre visningskort idag, men någon gång ska man väl vara på go sidan!
Ha det så bra allihopa och vill du vara extra snäll idag så skriv gärna en kommentar. Det är roligt att se att så många har hittat hit till min blogg men det är ännu roligare om man vet vilka det är som besöker mig!

image25image27image28

MIN EGEN UTMANING...

Jag har bestämt mig för att utmana mig själv den närmaste tiden. Det är nämligen så att jag har ett antal uppstämplade motiv som bara ligger och väntar på bättre tider. Dessutom har jag en hel del olika dekorationer som jag har köpt en gång i tiden men aldrig börjat använda. Jag är även mycket dålig på att ta tillvara på papper som blir över när jag gör kort (helst kastar jag allt som är mindre än en halv A4). Nu har jag gett mig själv som utmaning att jag ska ändra på detta. Jag ska försöka knåpa ihop några kort med hjälp av allt som redan finns, som bonus på det hela har jag tänkt att dessa kort skall få glädja någon av mina vänner. Tyvärr så tar jag mig inte tiden till att höra av mig så ofta som jag önskade till många av mina nära och kära och tänkte då att jag nu kan slå två flugor i en smäll.
Idag har jag faktiskt lyckats få till 2 st kort, med hjälp av papper som bara låg och skräpade samt motiv som redan var stämplade och målade. Jag använde dessutom några dekorationer som jag inte brukar göra (en typ av Loopybrads), jag hittade även en liten söt rosa knapp i samlingen som fick pryda ett av korten.
Jag är fortfarande lite fast i "tag-träsket" så även ett av dessa kort fick en tag, vad det ska stå på den vet jag inte ännu (det beror på vem jag ska skicka kortet till).
Här nedan ser ni hur resultatet blev!

302684-23


image24

FÖRSTA JULKORTET FÖR I ÅR...

Ja, då var det dags att börja tänka framåt! Igår gjorde jag årets första julkort (vad passade bättre när sambon kollade på fotboll). Varje år lovar jag mig själv att jag ska börja fundera på julkorten i tid men det slutar alltid med att jag sitter i sista sekund. Vi får väl se hur det fortsätter detta år!? Jag har en liten tanke om att försöka göra ett julkort i veckan, hur länge det håller vill jag gärna ha osagt. Men så fort jag har något att visa er så gör jag det.
Nåja, här nedan ser ni gårdagens resultat i alla fall...

image22

PIRAT KORT

Albin ska på kalas nu på söndag, Simon som fyller år önskar sig Piratsaker och jag tänkte att även kortet skulle få gå i samma tema. Jag tycker att det är ganska svårt att göra kort till killar, det blir oftast för gulligt. Men den här gången lyckades jag i alla fall undvika det gulliga. Kortet i sig är ganska enkelt gjort. Jag har använt vanlig svart kartong som kortstomme, mönstrat papper från Junkitz (dubbelsidigt). Jag har stansat ut "SIMON" med QK och alfabetet är Eliza, 4:an är utstansad med Revolution i Abigail. Flaggan har jag klippt ut på fri hand och monterat fast på en vanlig pinne från trädgården. Till sist har jag stämplat en pirat och klippt och satt fast på flaggan med 3-D kuddar. Runt om kortet har jag dragit med en stämpeldyna och embossat med lite Hologramsparkle för att få lite extra effekt.

image21

BOKMÄRKE

Det var en stor och lycklig dag igår, hÄnglar stämplarna låg i brevlådan (ärligt talat så hann de inte ligga där i många sekunder). Jag var tvungen att kasta mig över dem, som vanligt så var de superfina motiv allihop. Jag har inte bestämt mig för någon favorit ännu men det visar sig ganska snart antar jag. Jag har börjat stämpla upp lite olika motiv och har en del tankar och funderingar kring vad som skall göras.
Mitt första projekt blev ett litet bokmärke till mig själv. Jag har precis börjat läsa en ny bok och insåg att jag var i ett stort behov av ett "bokmärke". Här nedan ser ni resultatet.

image20

LÄNGTAR....

Jag tror att jag kommer att kasta mig över brevbäraren imorgon! Det är nämligen så att det nya klubbpaketet från hÄnglar skall komma imorgon. Jag längtar så otroligt mycket efter dem, jag är så nyfiken på hur de ser ut. Fast man vet att man alltid blir nöjd och belåten med dessa underbara stämplar. Jag har även beställt en del andra stämplar som jag hoppas kommer imorgon. Det är alltid roligt att pyssla när man har lite nytt material att arbeta med.
Städningen av min pysselhörna går sakta men säkert framåt, jag hoppas att det ska bli klart imorgon eller på torsdag.
Nej, nu ska jag titta på Idol och se vilka som gör framsteg och vilka som gör bort sig totalt. Jag vet att det är pinsamt, men jag kan inte låta bli att titta på de första avsnitten.

Ha det så bra allihopa och tack för besöket!

RSS 2.0