DYGNET RÄCKER INTE TILL...

för allt som jag vill göra. Vädret är underbart och det gör att man vill vara ute så mycket som möjligt, vilket i sin tur innebär att det inte blir så mycket gjort inne. Just nu håller vi även på att bygga en altan på vår baksida och jag har spenderat X-antal timmar med att måla. Jag har inte hunnit pyssla så mycket den senaste tiden eftersom jag har prioriterat en hel del annat. Men jag har fortfarande en hel del bilder kvar att visa upp från min och Katarinas utmaning. Det är så underbart att få shoppa igen :) För några dagar sedan kom ett stort härligt paket på posten med massor av fina papper. Jag skulle inte bli så ledsen om det regnar några dagar snart så jag med gott samvete kan sitta inne och pyssla...
Nej, nu ska jag göra ett ryck igen. Vi får middagsgäster ikväll, våra underbara grannar och vänner Patrik, Rutan och deras små busfrön. Kanske jag och Rutan får en stund över för lite pyssel... Vi får se!
Må så gott och njut av sommaren, man vet aldrig när den tar slut!

KRAM


Bidrag nr 12

Bidrag nr 13


ETT SNABBT OCH INTENSIVT INLÄGG...

bjuder jag på idag. Just nu sitter jag i soffan och tittar på "Sommar med Ernst" det är en av höjdpunkterna under sommaren enligt mig. Om det inte vore för att han är så extremt omanlig så skulle jag tycka att han är "Killen hela veckan" men som sagt det är lite för lite MAN i honom för min smak.
Sommar, sommar... Nu kan man verkligen säga att den är här. Denna vecka har varit helt underbar, strålande sol varje dag. Just nu kan man verkligen inte klaga på att jobba på förskola, jag har förmånen att umgås med underbara barn och kollegor och vi kan njuta av solen hela dagarna. Inte helt fel!? Imorgon ska jag vara ledig tillsammans med värdlens bästa dotter, Wilma. Vi ska ha en tjejdag har hon bestämt. Detta innebär att vi ska ner på stan där vi bland annat ska införskaffa nagellack till Wilma och ett nytt halsband. Jag har en liten primadonna till dotter som har blivit en aning fåfängd och hon är inte ens 3 år ännu, undrar vart detta ska sluta?! Vi ska även träffa Boel och ta en fika, det blir en härlig dag. Kvällen ska jag tillbringa med Camilla, vi trodde att vi skulle få vara kollegor till hösten men båda vi ska byta jobb om några veckor och hon jobbar sin sista dag imorgon. Vi ska därför både sörja och fira över några öl på stan. Med tanke på vilket väder det ska bli så känns en uteservering inte helt fel!! Resten av helgen ska fördriva i hemmets lugna vrå där vi ska fortsätta vårt nya projekt, bygga altan.
Nu ska jag visa er några fler kort från min utmaning och sen blir det fortsatt soffläge för min del och en film. 

Må så gott och ha en trevlig helg!


Bidrag nr 10Bidrag nr 11


DET KOMMER FLERA...

kort som jag har skapat under utmaningen. Gissa om jag är glad att mitt köpstopp är över??? Idag gjorde jag en gigantisk beställning på papper och lite annat smått och gott. Men jag kan trösta mig med att det faktiskt var REA och då har jag ju inte gjort av med pengar utan då har jag ju TJÄNAT pengar. Detta är något som bara kvinnor förstår sig på, men det är inte så konstigt då man knappt kan räkna ut det om man är ingenjör. Hoppas att det inte dröjer allt för länge tills jag får mitt paket, då är det bara att sätta igång och pyssla igen.
Jag har tagit på mig att hålla Scrapbookingkurser till hösten i en av stans pysselbutiker så jag måste även försöka skapa lite inspiration till dess, jag har en liten gottapåse inne i min hörna som jag snart ska ta hand om :)

Men som sagt här kommer nästa bidrag i utmaningen...

Bidrag nr 8Bidrag nr 9

Nu måste jag bege mig in i pysseldimman!!


LIKA OFTA SOM EN RANDIG GIRAFF HOPPAR JÄMFOTA...

uppdaterar jag min blogg, vilket med andra ord är nästan aldrig. FY, FY!!
Men jag måste faktiskt få skylla ifrån mig lite, det har gått i en rasande fart den senaste tiden och jag har mått riktigt dåligt under en tid. Men jag ska inte besvära er med en massa gnäll och klagande.
Solen skiner och det har äntligen blivit sommar, det kan inte bli bättre.
Som ni vet så blev jag nyligen klar med mina studier, vilket har varit en mycket lååångdragen process. Jag har även haft sådan tur att jag har fått jobb direkt. Nu i sommar jobbar jag på en förskola i Häggenås och till hösten ska jag jobba som lärare i Brunflo. Det känns helt underbart att äntligen få ge sig ut i verkligheten och få arbeta med det jag helst av allt vill göra.
Som ni kanske kommer ihåg så har jag utmanat både mig och Katarina när det gäller pyssel. Vi bestämde oss för att skapa minst 50 alster innan vi fick köpa några nya pysselsaker. Jag kan säga så här gott folk, detta har inte varit lätt för en shopoholic som jag. Det har kliat i mina fingrar mååånga gånger!! Men tro det eller ej så har jag lyckats gå i mål med denna kamp. Jag har lyckats knåpat ihop det jag skulle och inom sinom tid ska ni få beskåda allt i denna blogg. Egentligen så säger reglerna att uppdraget är godkänt då allt är dokumenterat och visat i bloggen men jag hinner helt enkelt inte visa allt just nu. Men några bilder bjuder jag på, så luta dig tillbaka och njut, för detta är ett historiskt ögonblick och svenska folket håller andan...

Först ut är detta kort...Bidrag nr 2

Bidrag nr 3Bidrag nr 4

Här kommer även en liten detaljbild, jag har använt mig av 3-D lack som krackelerar för att få en liten extra effekt. Detta kort fick bli ett bröllopskort till Åsa och Mathias som gifte sig 19/6-2010.

Bidrag nr 5Bidrag nr 6Bidrag nr 7

Det var allt för denna gången! Nu far jag på bilbingo, håll alla tummar och tår för att jag vinner en stooor summa pengar som jag kan köpa pyssel för :)

KRAM PÅ ER!


RSS 2.0