SEMESTER PLANERNA KLARA...

Nu har vi bestämt oss inför semestern. På fredag far vi iväg på en liten semestertripp. Vi har bestämt oss för att ta en liten bilsemester i år. Vi börjar med en helg i Dalarna, för att sedan bege oss till Stockholm. Där ska vi hälsa på hos Patriks syster med familj. Det ska bli jätte mysigt, vi träffas inte så ofta. Det är även första gången vi besöker dem i nya huset. Vi ska bland annat besöka Junibacken och Gröna Lund när vi är i huvudstaden, jag har även blivit lovad en dag på stan (tror att jag får göra det i min ensamhet, sambon är ingen som går på stan frivilligt). Hoppas att Maria har tid och lust att vandra omkring i några affärer med mig, kanske vi kan hitta en eller två pysselbutiker??
Efter några dagar i Stockholm beger vi oss till Gävle, där ska vi bo på hotell i två nätter samt besöka Furuvik. Sen är det hemfärd som gäller. En vecka känns ganska lagom, får se hur det går att åka så mycket bil med två små barn.
Renoveringsplanerna går sakta men säkert framåt. Patrik har börjat förbereda för ett altanbygge, förhoppningsvis skall vi hinna klart med det innan vi åker på fredag. Återkommer med bilder så fort det är klart.
Just nu är det ganska lugnt på pysselfronten, jag orkar inte så mycket på kvällarna nu när jag jobbar. Men jag har några projekt som jag går och grubblar på, så fort jag får tid och ork så ska jag sätta igång.

Jag har fått en och annan kommentar av vissa av er om att det bara är bilder på pyssel, så jag ska inte vara vrång...
Här får ni några bilder på mina små älsklingarWilma är ute på promenad med sin gåstolAlbin badar skumbad


Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på film.
Kram på er!

Nya hÄnglar...

Tänk så underbara stämplar, självklart pratar jag om de nya hÄnglar & stÄnglar stämplarna som släpptes i helgen. Jag är en av de lyckliga som blev ägare till dem.
Tack än en gång till Ulrika för hjälpen!
Nu ska jag bara sätta mig och montera dem så att jag kan börja använda dem, hoppas att jag snart kan visa upp något nytt alster.
Nu har min sambo fått semester vilket innebär att jag har börjat jobba istället. Det känns faktiskt helt okej, jag ska dessutom bara jobba i 2 veckor nu och 1 vecka i augusti (så det bör jag stå ut med).
Vi går i renoveringstankar här hemma och i går var jag och Patrik runt och kollade på tapeter mm. Tänk vad mycket det finns, vi blev helt snurriga i huvudet. Måste nog smälta allt ett tag och försöka på nytt om några dagar. Men en tapet har jag verkligen fastnat för, tyvärr så finns den bara att köpa hos en butik i Sverige. Denna tapet har vi tänkt oss som fondvägg i hallen nere:Tyvärr så fick jag inte till bilden större.

Nej, plikten kallar. Jag måste åka på jobbet nu.
Ha det så bra!

Kram 

RSS 2.0