DAGS FÖR ETT NYTT KORT...

Här är ännu ett av korten som jag knåpade ihop i lördags. Även detta kort gjorde jag för en tävling, en skissutmaning. Det är skoj att arbeta efter skisser, det blir lite annat än det man brukar göra. Perfekt om man känner att man har fastnat i ett och samma fack hela tiden.

Vill även passa på att önska alla en trevlig helg! Själv ska jag jobba hela helgen, men det kan vara bra för min ekonomi. Med lite tur så kanske man får en slant över till lite nytt pyssel!

Här är i alla fall resulatet:

image70

NY GÄST DT...

Jag kan med stolthet presentera en otroligt duktig tjej, Malin Malm. Hon kommer att vara gäst DT hos mig nu under en period och ska i första hand arbeta med lite inspirationsmaterial inför kort- och scrapmaran som går av stapeln 31/5-1/6. Samt även göra en skissutmaning som alla deltagare kan vara med i och tävla om fina priser.
 Ni kan redan nu gå in och besöka hennes blogg  http://majamelon.blogg.se för att se vad mycket fint hon har skapat. Ni kommer att få se och höra mer om Malin och hennes projekt här under våren så titta gärna in med jämna mellanrum.
Självklart kommer ni även att få se vad mina andra otroligt duktiga DT medlemmar Hanna och Katarina har skapat och kommer att skapa. Jag har massor av fina kort som bara väntar på att hamna i scannern...

Må så gott!
Kram Anna

ETT AV HELGENS ALSTER...

Ja, här är kortet som jag vann en utmaning med. Det var en "räkningsutmaning", det var jätte kul att skapa något efter vissa regler. Det hela gick ut på att kortet skulle innehålla ett visst minimum antal av olika detaljer. Tex 1 ord, 2 stämplade motiv, 3 band osv.
Jag kommer att visa upp de andra korten under veckan så titta gärna in igen!

Här är i alla fall mitt bidrag, väldigt rosa och glittrigt (tyvärr blev det inte så bra resultat i scannern)

PS: Glöm inte att anmäla dig till kort- och scrapmaran 31/5

image69GRATTIS MARIA!

Ett stort grattis och massor av kramar till Maria med familj som igår fick en liten flicka! Hoppas att ni alla mår bra och att ni tar vara på tiden och njuter av varandra så mycket ni kan.

I lördags var jag på kort- och scrapmara, i 12 timmar satt jag och andra pysseltokar tillsammans och knåpade ihop kort och LO:s. Självklart blev det även en hel del surr om allt mellan himmel och jord (mestadels pyssel). Det är alltid lika roligt att träffa likasinnade som förstår sig på vad man pratar om.
Jag lyckades knåpa ihop 3 kort (ingen bra timpenning om man vill sälja dem) på dessa 12 timmar. Ett av korten blev dessutom det vinnande bidraget i en av tävlingarna som anordnades. JIPPI! Första gången jag vinner med något av mina kort, fast det var dessutom första gången som jag tävlade oxå!
Jag ska scanna in korten och visa upp dem här under veckan. Jag har bara inte hunnit med allt som jag borde ha gjort ännu...

Jag håller dessutom på att förbereda inför kort- och scrapmaran som jag anordnar sista helgen i maj. Detta får ni absolut inte missa!! Idag har jag ringt runt och jagat finfina priser till alla tävlingar, ni blir INTE besvikna kan jag lova! Har du inte redan anmält dig så gör det NU! Platserna är nämligen begränsade, dessutom har du möjlighet att förbeställa ett specialpaket som innehåller helt nya/outgivna stämplar från hÄnglar & stÄnglar. Som ni förstår så blir detta en helt OFÖRGLÖMLIG helg!! Läs mer på www.stampla.se eller se tidigare inlägg här i bloggen!

Idag har vi åter igen fått tillbaka vintern här i Östersund. Det har snöat HELA dagen : (
Jag som äntligen började se fram emot våren och sommaren. Men april brukar alltid bjuda på överraskande väder av alla slag. Vädret gjorde inte att jag fick allt för mycket energi idag. På förmiddagen ordnade jag lite med webbshopen och förberedelser inför maran. Efter att jag hämtat Albin på dagis besökte vi Pyssel Rutan och hennes barn. Där var det lika trevligt som vanligt! Tack för gott fika och god mat! Besök gärna Rutan´s blogg så får ni se vilka fina kort hon gör... http://pysselrutan.blogg.se

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska försöka sova en liten stund innan Wilma vaknar och vill ha mat.
Ha det så bra alla besökare och välkomna på återbesök snart igen!

KRAM PÅ ER!

MIN UTMANING...

Det var lite tokigt att utlysa en utmaning när bloggen inte har fungerat som den ska. Men nu är allt i sin ordning igen och det ska väl löna sig att vara snabb ibland. Så vinnarna i min utmaning denna gång är Maria och Ulrika! Ni var snabbast med att lägga en kommentar hos mig. Jag vet ju redan vilka ni är och era adresser har jag, så jag ska göra iordning era små paket så snart jag kan. Sen är det bara för er att sätta igång och skapa ett kort av detta lilla kit. När korten är färdiga så visar jag upp resultaten här i bloggen. Det ska bli jätte spännande att se vad ni hittar på!

Annars lever livet mest som vanligt. Solen skiner här i Östersund och vi har en helt underbar vår/vinterdag. Albin är ledig från dagis idag så jag tror nog att vi ska bege oss ut i solen en stund. Ikväll ska jag försöka få tid till att göra iordning mitt pysselrum. Jag var på IKEA i fredags och inhandlade lite nytt som jag tror kommer göra underverk för min lilla hörna. Jag köpte bla en vagn för att förvara papper i, en EMRIK. De flesta pysselgalningar vet vad jag pratar om : )
Jag ska dessutom försöka rensa ut lite bland alla mina saker, det finns en hel del som behöver få nya ägare. Så jag ska försöka slita mig från det som inte används allt för ofta och lägga ut lite på Tradera tror jag. Eller finns det någon därute som vill köpa lite bättre begangnade pysselsaker?? Hojta till, så ska jag se vad jag har!
Får se om jag lyckas få ordning i kaoset, om det lyckas så lovar jag att ge er lite bilder på min pysselhörna, men just nu är det inget man skyltar med...
Jag ska även försöka sätta mig ner och stämpla upp lite olika motiv, jag har en del projekt på gång som jag måste förbereda lite. Tiden räcker inte till just nu, så lite praktiska förberedelser underlättar vardagen!

På lördag ska jag iväg på pysselträff, det ska bli jätte skönt att få sitta en hel dag i lugn och ro och pyssla för min egen skull. Dessutom är det extra roligt att få sitta tillsammans med sina trevliga vänner och surra lite.
Men erfarenheten säger att det inte kommer bli så mycket gjort, men jag brukar få massor av inspiration!

Må så gott!

PS: Akta er för aprilskämten idag

RSS 2.0