FÖR 5 ÅR SEDAN...

hände något mycket stort och speciellt. Det var den bästa dagen i mitt liv! Det var dagen som även förändrade mitt liv fullständigt, men enbart till det positiva. Det som hände var att jag och Patrik hade den stora äran att bli föräldrar till världens mest underbara lilla pojke, ALBIN. I våra ögon var han ett mirakel och jag kan än idag förundras över vilken underbar gåva han är. Han förgyller våra liv för var dag som går, han har alltid glimten i ögat och kan få mig att skratta mest jämt. En liten pojke som har blivit stor, idag fyller han 5 år. Tänk att det har gått 5 år sedan den dagen han klev in i våra hjärtan och liv, tiden bara rusar iväg. För bara en liten stund sedan gick jag upp till hans rum och pussade honom godnatt ännu en gång. Jag stannade kvar en stund och snusade lite extra på honom och tänkte tillbaka på just den stunden då jag fick honom i mina armar för första gången. Jag trodde aldrig att man kunde känna så mycket kärlek till någon, jag tänkte att jag kommer aldrig att kunna älska någon så mycket som honom. Men en sak är säker, jag älskar honom bara mer och mer för var dag som går och dessutom så finns det lika mycket kärlek kvar till hans underbara lillasyster Wilma. Även hon är en underbar gåva som förgyller våra liv 365 dagar om året. Den kärlek som man känner för sina barn går inte att beskriva med ord, men i våran familj gör vi så gott vi kan. Varje kväll talar jag om för mina barn hur mycket jag älskar dem och Albin som är så klok och förståndig kan beskriva detta med ord och det är inte mindre än:
"Jag ÄLSKAR dig ända till stjärnstopp och en sväng förbi Afrika" Det är väl kärlek om något, kloka ord från en nybliven 5:åring.

Denna dag har som ni kanske förstår firats ända tills mina små älsklingar stupade i säng. Tack till alla som har gratulerat Albin på hans stora dag!

Själv vill jag bara avsluta dagens inlägg med att säga: Ett fyrfaldigt leve för Albin, hipp, hipp HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!!

Må så gott och njut av julen!

VART TOG DETTA ÅR VÄGEN...

undrar jag. En vecka kvar till jul och jag har inte ens insett att det är December. Tiden bara rusar iväg och det finns massor att göra, men hur ska man kunna hinna allt?? Varför är det alltid så stressigt innan jul? Julen kommer i alla fall, hur mycket vi än har hunnit eller inte. Tack och lov så känner jag att jag inte bryr mig så mycket detta år. Jag har insett att dygnet har bara 24 timmar och det är jag själv som väljer hur jag spenderar dessa timmar. Vad vill jag få ut av mitt liv?? Vill jag bara stressa runt och må dåligt av allt som inte blir gjort eller vill jag ta det som det kommer och njuta samtidigt. Jag vet inte hur ni andra vill ha det men jag väljer i alla fall att sänka kraven på alla "måsten" och passar istället på att njuta. Att jag pluggar 100%, jobbar extra minst varannan helg samt lite då det finns extra tid över : )  Jag har två små söta, livliga barn och allt annat som hör livet till gör att jag måste PRIORITERA. Det är dessutom väldigt enkelt, det är helt enkelt så att mina barn går före allt annat! Studierna måste jag fixa för att jag ska få den utbildning jag vill ha, jobba extra måste jag göra för att få lite pengar att leva för. Allt annat får gärna finnas i mitt liv i den mån det finns plats. En sak som jag har valt att prioritera bort i år är JULKORTEN. Det finns ingenting som kan ge mig så mycket dåligt samvete som dessa julkort. I år blir det inte ett enda julkort som skickas! Det känns så skönt att ha tagit det beslutet. Jag ska istället ägna min pysseltid till att scrappa åt mina små älsklingar : )  Då njuter jag av varje sekund och jag vet att resultaten uppskattas väldigt mycket av Albin och Wilma. De älskar att sitta och bläddra i sina album.
Nu ska jag försöka hinna med lite studier innan jag får lunchgäster. Imorgon och på fredag ska jag skriva tenta och sen är det jobb i fyra dagar och en hel del barnkalas. Albin fyller snart 5 år, min lilla pojke blir stor. På lördag ska han iväg på två kalas hos sina kompisar och på söndag ska han ha sitt eget kalas. På onsdag ska vi ha "lilla julafton" här hemma för oss själva i familjen. Vi ska bara äta gott och mysa med varandra. Albin vill spela Bingolotto på uppesittarkvällen, jag måste fundera lite över den önskningen : )  Men vad gör man inte för att glädja sina barn?!

Må så gott och stanna upp i julstressen, ta ett djupt andetag och NJUT!

Här kommer lite bilder från detta år...

Här är jag och Albin på semester i StockholmHär är Wilma när vi är på Beppe Wolgers muséum

 


RSS 2.0