GOTT NYTT ÅR!

Ja, då var det slut på år 2007. Tänk vad tiden går fort, det händer så mycket på ett år. Min största och bästa händelse under 2007 var dagen då Wilma kom till världen, vilket snart är tre månader sedan. Hoppas att ni alla har haft ett bra år och att 2008 blir minst lika bra. Hur har ni det med nyårslöften? Själv så tror jag att jag struntar i det detta år, det brukar ändå inte hålla längre än en vecka eller två. Men en sak har jag i alla fall bestämt mig för, jag ska börja scrappa på allvar nu. Hittills har jag mest fokuserat på kort, men har nu bestämt mig för att göra en del LO:s. Tanken är att jag ska arbeta med 4 st olika album samtidigt (har säkert tagit mig vatten över huvudet). Så med lite tur så kommer jag inom en snar framtid visa upp några nya skapelser.
Det sista jag vill säga detta år är följande...
Fira in det nya året ordentligt, med god mat & dryck, trevligt sällskap och AKTA fingrarna!

Vi ses nästa år!

GOTT NYTT ÅR!

Kram på er

FYRA JULKORT

Ikväll har jag gjort 4 st julkort till Albins fröknar på dagis. De ska även få en julstrumpa fylld med godis. Korten är lika men ändå olika, jag var tvungen att göra det enkelt för mig. Det är konstigt vad tiden går fort ju närmare julen man kommer. Fast jag har insett att det inte är någon mening att stressa, julen kommer ändå och snart är den över. Jag är i alla fall klar med de flesta julklapparna, ska göra klart det sista imorgon. Jag hoppas att det ska vara någorlunda lugnt på stan imorgon, vill helst slippa den värsta julträngseln.
Nej, nu ska jag lägga in lite kakor i frysen (jag har åstadkommit 2 st sorter idag). Sen är det äntligen sovdags!
God natt!


image52


image53


image54


image55

SPINDELMANNEN

Idag var Albin bjuden på kalas hos Oskar som ska fylla 4 år. Det är alltid så svårt att göra kort till killar tycker jag, men desto större utmaning. Jag valde att göra ett kort med spindelmannen då denna figur verkar vara populär hos dessa gossar. Lite kul att prova något nytt och dessutom få lite variation från julkorten.


image51

DÅ VAR DET DAGS...

Att äntligen uppdatera denna blogg. Det värsta jag vet med bloggar är när det inte händer något, och just idag så bestämde jag mig för att det måste hända något här och det är NU! Det har varit alldeles för dåligt med  uppdateringar den senaste tiden. Men det har varit så mycket att göra så jag har helt enkelt inte hunnit med allt som jag borde. Jag har de senaste dagarna drabbats av julkortspanik, och PANIK är nog bara förnamnet. Men idag så ska jag nog bli klar med självaste korten, sen är det bara fotografering av barnen kvar (vilket är det jobbigaste). Jag måste säga att jag är mycket imponerad av de som arbetar som barnfotograf, det är inte det enklaste att få ett barn att sitta stilla och dessutom se någorlunda nöjd och glad ut.
Nej, nu måste jag återgå till korttillverkningen. Jag ska göra klart julkorten och dessutom ett grattiskort som ska vara klart tills imorgon. Jag lovar att visa upp resultatet senare men just nu kan jag visa ett julkort som har legat och vilat några dagar.
Hoppas att ni inte stressar ihjäl er nu de sista dagarna innan jul, tänk på att det snart är ett nytt år och snart sommar igen!

Kram på er och ha en trevlig helg!


image50

RSS 2.0