DAGS FÖR ÄNNU ETT JULKORT...

Här är ännu ett kort av gårdagens skörd. Även här har jag använt Basic Grey papper (FiggyPudding), detta är en stämpel från hÄnglar & stÄnglars senaste paket. Jag har färglagt med Pro Marker pennor samt lagt på lite glitterlim, crystal. Jag har även använt fluid chalks på samtliga kanter. Texten "God Jul" är också en stämpel från hÄnglar & stÄnglar.
Jag ska försöka göra fler kort under denna vecka, jag har insett nu hur kort tid det är kvar till julen.
Om en månad är allt över!


image49

TRÖTT MEN KREATIV...

Tänk att man kan vara lite kreativ ibland. Jag var så fruktansvärt trött ikväll att jag trodde jag skulle stupa i säng så fort barnen hade somnat. Men tro det eller ej så gick jag och satte mig i mitt pysselrum och helt plötsligt hade jag lyckats knåpa ihop tre stycken nya julkort. Här nedan visar jag ett av dem ikväll (de andra två kommer publiceras de närmsta dagarna). Detta har jag hittat inspirationen från en tjej vars blogg jag besöker lite då och då, SusanneSj http://susannesj.blogg.se/  Jag tycker att det är en liten häftig detalj att göra så det ser ut som att papperet är avrivet från ett litet anteckningsblock.
I övrigt har jag använt de underbara papperen från Basic Grey (FiggyPudding), stämpeln är från hÄnglar & stÄnglar, primablommor, tag med texten "God Jul" (har jag textat för hand). Som vanligt kan jag inte göra kort utan att använda glitterlim, crystal.
Nåja, så här ser det ut i alla fall. Titta gärna in de närmsta dagarna så får du se de andra korten!
Nu ska jag sova! God natt!

image48

DAGS FÖR ETT NYTT JULKORT

Det går sakta men säkert framåt när det gäller korttillverkningen just nu, men idag har jag ett nytt att visa er. Jag hoppas att jag ska kunna börja producera lite mer de närmsta dagarna, jag har fått hem så många nya fina stämplar som ligger och skriker efter mig : )


image47

FRÅN HANNA MED FAMILJ

Idag hade vi besök av Hanna, Johan, Simon och Hobbe. De kom och uppvaktade Wilma. Hanna hade gjort detta underbara kort till lilla Wilma. Tusen tack än en gång för de fina presenterna som Wilma fick! (Albins munspel låter så fint...)

image46

DOPPRESENT

Förra helgen var jag på barndop. Det var Alma, min brorsdotter som döptes. Jag fick den stora äran att bli gudmor! Självklart var jag tvungen att "pyssla" till en doppresent och ett dopkort.
Väskan är en färdig pappväska som jag har målat och dekorerat med mönstrade papper, chipboards, stickers och glitterlim. Jag gjorde även 2 st tags som det står datum och kyrkans namn på. Tanken är att detta skall kunna fungera som en liten väska att samla dopminnen i eller annat som är värt att spara under hennes uppväxt. Alma fick ett halsband med ett litet hjärta och sin månadssten i, jag hittade även en söt liten skallra som jag inte kunde motstå.
Här nedan ser ni resultaten av väskan och kortet. Självklart måste jag ha en bild på sötnosen själv också, fasters lilla gullunge!

image41

image43


image44


image45

JOAKIM 3 ÅR

I lördags var jag på kalas hos min brorson, Joakim som fyllde 3 år. Självklart var faster tvungen att göra ett kort till födelsedagsbarnet. Som vanligt var jag ute i sista sekund, ca 2 timmar innan kalaset skulle börja : )
Nåja, ett kort blev det i alla fall. Men han blev nog mer glad för presenten, en radiostyrd bil (Blixten Mc Queen).
Nu har jag äntligen börjat använda papperen från Basic Grey, Figgy Pudding. Jag har även för första gången använt  mig av filt, det blev en häftig effekt tycker jag (självklart så finns detta att köpa hos mig www.stampla.se). Här nedan ser ni resultatet...


image40

RSS 2.0