JAG HAR FLYTTAT...

eller åtminstone min blogg har flyttat. Önskar att även jag snart får flytta, vill ha ett hus NU!!
Tills vidare får jag nöja mig med att flytta bloggen.
Min nya adress är http://annascrappar.blogspot.com/
Lägg genast in den adressen bland dina favoriter och besök mig så ofta du kan!

Kram

MAGSJUKA...

är bland det värsta jag vet. Nu har det drabbat mig och det är ännu värre. JAG HATAR ATT SPY!!
Jag har inte vågat äta något och jag mår som en sur, urvriden disktrasa. Just nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan och tänkte försöka ta mig en liten "runda" på nätet.
Julkort är ett måste. Men de senaste åren har jag helt enkelt inte orkat göra en massa julkort, vilket har resulterat i att det inte har skickats några julkort alls från min familj. Varje år tänker jag att jag ska börja göra dem i tid så att jag slipper sitta i sista sekund med alla. I år har jag i alla fall påbörjat mitt skapande av julkort, men jag vet fortfarande inte om det blir några skickade.
I helgen som gick så ordnade vi i JASS vår allra första Scrapweekend, detta blev mycket lyckat och vi hade två underbara dagar med trevliga människor och massor av kreativitet. Jag gjorde några julkort samt en LO under helgen. Bilder från detta kommer inom en snar framtid.
Idag får ni nöja er med att titta på en del av de julkort som jag har gjort den senaste tiden.Det var allt för stunden!
Må så gott och akta er för magsjuka!!LITE MER FRÅN KRYSSNING...

Här kommer det lite fler bilder på vad som skapades under scrapkryssningen. Denna LO var jättekul att skapa, dock blev jag lite smått galen efter att ha slitit med att få till mina egentillverkade blommor. Det finns en anledning till att man kan köpa ALLT för pengar :)
Det var helt underbara produkter som vi fick i våra paket till denna kurs. Massor av fina papper och andra härliga dekorationer. Vissa av dem var jag även att köpa till lite extra av, man kan ALDRIG få för mycket scrapmaterial.

Så här blev i alla fall min LO:Här är några detaljbilder:Tack för mig!


LITE BILDER FRÅN...

Scrapkryssningen som jag och Annika var på tänkte jag bjuda på idag. Vi hade en helt underbar helg, trevlig resa med massor av pyssel, god mat, gott vin och trevliga människor. Ett stort tack till www.scrapgalen.se som anordnade denna underbara resa! Jag längtar redan tills nästa gång :)
Vi fick möjlighet att gå fyra lärorika och inspirerande kurser och jag kommer nu visa er bilder från en av dem.

En av kurserna var "Klet och kladd" med webbmoster Helene. Åhh vad jag älskade denna kurs!! Det var hur kul som helst att släppa loss med massor av färg. Vi fick ett paket som innehöll en hel del vackra papper från Echo Park, dessa papper kan man inte få nog av ;) Dessutom fanns det en massa annat smått och gott i påsen, canvas rundlar, wellpapp, stickers mm. Vi fick möjlighet att använda oss av StudioPaints läckra färger och Gesso. Jag har inte riktigt kunna släppa tanken på dessa underbara färger sen dess och har nu insett att jag kan inte fortsätta mitt scrappande liv utan dessa underverk. Så ett litet tips från mig är att ni genast surfar in till www.scrapgalen.se och beställer ALLA färger, det gjorde jag!!
Vi släppte som sagt loss med färgerna på alla möjliga vis, blandannat så stämplade vi med hjälp av bubbelplast och toarullar. Vi använde oss även av glimmermist, som jag valde att spraya på vissa delar av min cardstock.

Så här blev min LO:Här nedan ser ni en detaljbild på det som är stämplat med hjälp av bubbelplasten.Här nedan ser ni ett av de områden som jag sprayade med glimmermist.Här nedan ser ni en detaljbild på en av canvasrundlarna, den är målad med Gesso och StudioPaints akrylfärger. Jag har även stämplat med en toarulle på den för att få lite extra effekt.Ja, detta var min första LO som jag har gjort med hjälp av akrylfärg men INTE min sista vill jag lova...JASS Scrapträff...

Hejsan alla glada scrappare!

Nu är det spikat att Föreningen Jamtland Scrap Society (JASS) ska ordna en stor scrapträff och den kommer att gå av stapeln lördagen den 13 november samt söndagen den 14 november. Tider för dessa dagar blir: lördag kl 10-22 & söndag kl 10-16.

Vi kommer att hålla till på Sörgårdsskolan i Brunflo.

Under helgen blir det flera scrap- och kortutmaningar med priser från våra sponsorer. För dig som vill lära dig lite nya tekniker kommer det att finnas olika demonstrationer att ta del av. 


Kostnad för helgträffen blir 150 kr för medlemmar och 200 kr för icke medlemmar men då ingår medlemsskap året ut och alla får ett välkomstkitt med papper och dekorationer till ett värde av 100 kr. Fika under helgen ingår också. 

Det är ett begränsat antal platser så skynda dig att anmäla dig och dina pysselvänner. Det går bra att anmäla sig via mail till: jamtlandscrap@gmail.com Lämna ditt namn och mobilnummer i mailet.

Har du några frågor så maila gärna jamtlandscrap@gmail.com eller ring till Malin Bergvall 070-568 90 29 eller Maria Litfeldt 070-344 88 54

OBS! Sista anmälningsdatum för att få ta del av välkomstkitet är redan passerat, men självklart kan du vara med på träffen ändå :)

RSS 2.0