ÄNNU ETT FILUR KORT...

Jag kan helt enkelt inte låta bli dessa underbara filurer. De är så fina och enkla att arbeta med. De passar till både barn och vuxna. Grattis filuren som jag har använt på detta kort är en av mina favoriter. Det här kortet gjorde jag till min pappa när han fyllde år för ett par veckor sedan. Jag kände att jag ville göra något som inte var så mycket färg och framför allt inte ROSA som de flesta av mina kort har en tendens att ha. Men blommor och glitter kunde jag inte låta bli : )
Så här ser det ut: (Tyvärr så blev det lite konstig skärpa, men hoppas att ni ser ändå)

image68


Just nu håller jag på för fullt med förberedelserna inför en mässa jag ska på till helgen. Det är tjej och kvinno mässan i Lit. Jag kommer att vara där med hela min butik. Så har du vägarna förbi Östersund med omnejd i helgen kan jag rekommendera ett besök dit. Där finns det massor av skoj att titta på och även en del prova på aktiviteter.
Albin ska dessutom åka bort i morgon så jag håller på att tvätta och packa åt honom. Tänk att det blir så tyst och tomt när de små liven är borta några dagar. Det är tur att jag kommer vara sysselsatt annars hade det blivit en lååång helg utan honom. Tur att jag har Patrik och Wilma hemma i alla fall. Albin får ju en mysig helg tillsammans med farmor, farfar och faster med familj. Jag antar att det blir en massa bus med kusinen Edvin.

Må så gott och ta väl hand om varandra där ute!
Kram på er!

ÄNTLIGEN FÄRDIG...

med inbjudningskorten till Wilmas dop. Tänk att det alltid ska ta längre tid än vad man tror att göra kort. Även om man försöker göra det enkelt för sig så blir det ganska många moment som skall göras. Serietillverkning är dessutom inte det roligaste som finns : (
Men nu är alla inbjudningar färdiga och iväg skickade! Nu är det bara själva dopet kvar : )

Till kortet har jag använt:
stämpel från Magnolia, målat med ProMarker pennor, Papper från BasicGrey, Blommor och blad från Prima, silver brads. Jag har stämplat namn och datum med utstansade bokstäver från Quickutz, Olivia.

Så här blev resultatet:

image67GRATTIS TILL "PYSSEL RUTAN" MED FAMILJ...

Ja, äntligen har deras lilla bäbis kommit till världen. Som vi har väntat!
I morse fick jag ett mycket trevligt och positivt SMS med den glada nyheten, en stund senare fick jag dessutom en bild på henne. Jätte söt och fin!
Nu inser jag verkligen vad tiden har gått fort och att Wilma har blivit stor, hon är nu drygt 4 månader gammal.
Ikväll ska jag försöka knåpa ihop ett litet bäbiskort till den lyckliga familjen.
Dagen till ära har jag dessutom fått hem lite nya fina stämplar från Magnolia, ska nog inviga en av dem.
Vill du också införskaffa dessa underbara stämplar?
Titta in i min butik www.stampla.se och kolla under "Nyheter".
Fler motiv kommer att läggas in inom kort!

Må så gott!

ALLA HJÄRTANS DAG

Jag vill ge alla mina nära och kära en stor Alla hjärtans dag KRAM!
Hoppas att ni alla har det bra där ute. Själv har jag ännu en gång fått den omtalade förkylningen som aldrig vill ge med sig. Att Wilma dessutom har fått för sig att det är på natten vi ska leka och umgås gör inte saken bättre. Jag längtar verkligen efter att få sova en HEL natt!
Jag har tidigare utlovat att jag ska visa upp en hel del nytt pyssel, den som väntar på något gott...
Jag har nämligen inte haft orken till att scanna in alla korten ännu, men jag ska ta tag i det så fort jag känner mig lite piggare.

Må så gott och ge alla dina nära en extra kram idag!

RSS 2.0