MÅNDAG IGEN...

tänk vad tiden går fort. Det är redan en ny vecka och dessutom påskvecka. Jag har faktiskt påskpysslat lite men har inte hunnit med att fota det ännu. Därför tänkte jag istället visa er ett kort som jag nyligen gjorde på en scrapträff. Tanken var först att göra ett bokmärke, men det var så skoj att dekorera så jag tror inte att det fungerar att klämma ihop det i en bok. Men det fick bli ett grattiskort som man kan hänga i en blombukett eller på en flaska etc..

Idag skickade vi in examensarbetet!!! Gissa om det känns skönt?! Nu är det bara det värsta kvar... Själva examinationen och opponeringen, men även det kommer att bli en nyttig erfarenhet : )

Må så gott och ta väl hand om varandra...


ETT KORT...

har jag lyckats knåpa ihop. Arbetet med uppsatsen börjar lida mot sitt slut och detta betyder att jag kan slå mig ner i min lilla pysselhörna med gott samvete : )  I måndags gjorde jag detta kort som ni ser här nedanför. Mitt nästa projekt är att fixa till några roliga och goda påskpresenter, får se när det blir tid över till det.
Nu ska jag göra mig klar för att gå och jobba några timmar sedan blir det en kväll med två trivsamma damer på stan. Det blir en bit mat, massor av surr och kvällen avslutas sedan med ett biobesök. Hoppas att ni får det lika trevligt som jag... Kram på er!

Här är mitt senaste kort:Tack för besöket! Lämna gärna en kommentar innan du surfar vidare...


HELGEN SOM GICK...

bestod av jobb och åter jobb. Nu är det måndag igen vilket oxå betyder jobb. Men det är så trevligt när lönen ramlar in på kontot : )
Idag ska jag och Marika skicka in vår uppsats till handledaren som sedan skall se över den och bedöma om vi ska försöka oss på en examination med den... Håller tummarna på att den duger till någonting i alla fall! Vi får tillbaka den och domen senast torsdag, sen har vi tills på måndag på oss att göra eventuella justeringar innan vi lämnar in för examination. Gissa om det känns skönt att det närmar sig slutet med detta slit. Om allt går som det ska får jag min examen om 10 veckor. 10 VECKOR!! Om någon av er läsare känner till ett ledigt lärarjobb, SKRIK!! Jag vill verkligen börja jobba nu, är ganska less på studier efter denna tid. Jag har pluggat av och till i över fem år nu, förutom den tid som jag har varit hemma med mina små älsklingar.

Tänkte bjussa på ett kort idag oxå. Våren ligger i luften och vad passar då bättre än ett riktigt färgsprakande vårkort...Ha en bra vecka och var rädda om varandra!


LITE NYTT...

har jag att visa upp i alla fall. Just nu finns det inte så mycket tid över i mitt liv. Jag skriver en C-uppsats som skall lämnas in till handledaren nu på söndag och samtidigt som jag skriver denna har jag börjat jobba 50%. Det känns som att tiden bara rusar iväg, för mellan skrivandet och jobbandet så har jag även jobb varannan helg samt att jag vill hinna med allt annat också. Tack och lov så har jag min underbara och älskade familj, utan dem skulle det kännas helt hopplöst. Patrik och barnen förgyller mina dagar med underbara stunder och skratt. Tack för att ni finns!!
Som ni såg i mitt tidigare inlägg så har jag äntligen fått ordning i min scraphörna, tyvärr hinner jag inte tillbringa så många stunder där just nu men försöker smita in lite då och då. Idag tänkte jag visa er ett av de kort som jag har gjort den senaste tiden. Motivet är de underbara ugglorna som har blivit en av mina favoritstämplar. Jag är inne i en färgsprakande period just nu, inspirerad av våren som sakta men säkert börja smyga sig fram.
Hoppas att allt bra med er mina underbara besökare, lämna gärna en kommentar innan ni surfar vidare : )
Kram på er!Här är en liten detaljbild på dekorationer och motivet.
Jag har färglagt med ProMarker och även gått loss med lite Stickles.

Tack för titten!


FÖRVANDLINGEN...

Som ni kanske vet så har jag den senaste tiden ägnat mig åt att få ordning i min scraphörna. Jag kan säga att jag har varit lite bortskämd tidigare med att ha haft tillgång till ett helt eget rum här hemma. Men efter mycket velande så bestämde jag mig för att ge vika och låta barnen få ett varsitt rum istället. Detta ledde till att jag fick flytta in i tvättstugan : (   Men vad gör man inte för husefriden?? Som ni kanske förstår så är det betydligt mycket mindre i tvättstugan och det har inte varit så lätt att få plats med allt som jag vill ha i min närhet. Jag började med att endast använda en liten del av tvättstugan men nu har jag brett ut mig över halva. Väggarna var inte så inspirerande precis så jag bestämde mig för att måla om och fixa till så gott det gick i min lilla vrå. Idag tänkte jag bjuda er på en liten rundvandring i min egen lilla scraphörna. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum...

Så här såg det ut då jag hade tömt ut det gamla och skulle till att börja måla:

Så här ser det ut idag:Här kommer lite fler bilder:

På denna hylla förvarar jag de "maskiner" som jag använder mest dvs Cuttlebug, Quickutz-tången, BIA, DreamCutz osv...Här förvarar jag de senaste korten mm som jag har skapat samt de blommor som jag oftast använder som dekoration.Här förvarar jag en del knappar, brads och lite annat smått och gott:Här har jag två tavellister uppsatta ovanför mitt "bord". Här har jag det som jag använder oftast. Små dekorartioner som knappar, nålar, brads mm förvarar jag i små burkar för att få en bra översikt:Denna snurra är helt gudomlig! Den rymmer massor av bra saker. Jag förvarar t ex saxar, dymo, öljettsättare, verktyg, pennor, lim, embosspulver och mycket mer i denna:Denna lilla "verktygslåda" är ett av mina senaste inköp. Perfekt att ha framme på bordet, den slukar massor och det är lätt att hitta i den:Så här ser den ut då man fäller upp den:Här är min bokhylla, här förvarar jag mina stämplar (omonterade i de svarta pärmarna) Quickutzdies, tidningar, rosor, ProMarker pennor, dekorationer, skärmaskiner, stansar och mycket, mycket mer:Mina rosor förvarar jag i dessa burkar, lätt att hitta det man söker:I denna byrå förvarar jag massor av smått och gott, det är allt i från blommor, glitterlim till kuvert och cellofanpåsar:I dessa röda hattaskar förvarar jag t ex Punchinella, stämpeldynor och lite annat smått:

Här förvarar jag mina mönstrade papper samt även cardstock, tyvärr så är det inte så bra sorterat bland alla papper ännu:Här ser ni en liten närbild på min bandförvaring, den absolut bästa jag provat hittills. Banden är trädda på en liten plastbrick som sedan sitter i en öppningsbar ring. Det ger en bra översikt över vilka band man har samt att de håller sig släta och fina:Här har jag en del av mina brads framme, varierar lite här efter vad jag är inspirerad av:På denna lilla hylla har jag lite knappar, brads, shimmer, sammetspulver mm:Här hänger en del av mina chipboards, stickers, pärlor mm:Detta skåp har jag nyligen investerat i, tar liten plats men rymmer mycket:Dessutom blir det ett litet extra bord som kan användas om jag får pysselsällskap:

Längst in har jag en liten "minibyrå" för allt småplock, samt att jag förvarar foton som någon gång skall scrappas:

I hyllan längst upp i skåpet förvarar jag de "maskiner" som jag bara använder ibland, t ex embossfön, Revolution, Silhoutten, lamineringsmaskin mm:Ja, det var en liten rundvandring i min scraphörna. Än så länge trivs jag väldigt bra, men jag kommer hela tiden på nya projekt så vem vet vad som händer härnäst...

Ha en trevlig helg och ta hand om varandra!

KRAM
TÄVLINGAR...

är alltid lika roligt... Elller?? Nej, jag tycker bara att det är roligt om jag vinner. Gör som jag och prova lyckan i någon av dessa tävlingar, man kan vinna massor av härligt Scrapmaterial (vilket man ALDRIG kan få för mycket av)

Först ut är chansen att vinna ett presentkort hos Lscrapbooking, läs mer på http://www.lscrapbooking.se/se/blog/lscrapbooking--bloggÄven hos Scrapgalen kan man ta chansen att vinna fina priser. Detta är en helt underbar butik som ni INTE får missa! Besök dem genast på www.scrapgalen.se
Allt detta kan man vinna : )Dessutom firar denna underbara blogg http://kajsasvra.blogspot.com/ 1000 besökare med att ha lite Bloggcandy, gör ett besök och låt dig inspireras : ) 
Detta kan man vinna hos Kajsa:Nu är jag ÄNTLIGEN färdig med min "nya" scraphörna. Jag ska ta mig tid att fota lite så att ni får se resultatet. Men ni får vara nyfikna ett tag till.
Jag har skapat en hel del den senaste tiden så jag kan lova er att bloggen skall uppdateras med jämna mellanrum och bjuda på lite smaskiga bilder.
Men nu ska jag börja kväll och sussa! Imorgon börjar jag på ett nytt jobb : )   Jag ska jobba 50% samtidigt som jag pluggar i några veckor, ska bli skoj att få testa på verkligheten lite!

Må så gott och ha en riktigt härlig vecka oavsett om du har sportlov eller ej!

Okej, jag bjuder väl på ett kort oxå...

KRAM


DAGS FÖR FÖRÄNDRING...

just nu håller jag på att tömma min lilla pysselhörna. Jag rensar som en galning! Jag ska bort med allt för att sedan kunna måla om och organisera om i min lilla vrå för att det skall bli lite mer praktiskt och inspirerande. Det är nu jag inser hur MYCKET jag egentligen har av ALLT och lite till i mina gömmor. Men det är riktigt roligt att gräva på djupet bland alla saker och hitta igen en och annan favorit som har varit bortglömd ett tag.
På torsdag ska jag till Härnösand på skolan och tänkte då passa på att ta en tur till IKEA. Tror att jag ska investera i ett litet extra bord att ha i min hörna. Det är lite extra trevligt om det ryms fler pysslare där samtidigt : )  Dessutom har mina små älsklingar upptäckt hur roligt och spännande det är bland mammas saker, så jag tror att de skulle bli glada om det fanns lite extra utrymme åt dem. Annars är det mest hyllor och fina burkar som står på inköpslistan samt några snygga och praktiska hänganordningar. Dessutom skall jag inhandla en stång och ett draperi så jag kan stänga för min lilla gömma. Jag delar nämligen numer utrymme med tvättstugan : (   Måste erkänna att jag blev bortskämd på den tiden då jag hade ett eget rum. Men med lite fix och trix så ska jag nog kunna få det ganska trivsamt även i tvättstugan, skam den som ger sig.
Eftersom jag är en ganska impulsiv människa så är detta något som jag påbörjade för ca 1 timme sedan så jag hann inte med att ta några "före bilder" men jag lovar att jag ska fota och visa er när allt är klart! Jag kanske ska försöka hinna med att ta några bilder nu under arbetets gång i alla fall. Nu ska jag fortsätta min kamp i röran!
Ni får hålla till godo med ett litet grattiskort så länge!

Må så gott och ha en underbar vecka!


RSS 2.0