JAG HAR BLIVIT UTMANAD...

av Jeanette http://channen.blogg.se/

Här kommer reglerna:
1. Gå in i dina bilder
2. Gå till sjätte mappen
3.Välj den sjätte bilden
4.Visa bilden på bloggen,och skriv något om den
5.Invitera sex nya att vara med på utmaningen
6.Länka till dom och låt dom veta att dom är utmanade


Här kommer min bild!
Här är Albin,4 månader. Han kräktes väldigt ofta när han var bäbis, men inte trodde jag att det skulle ske så precis när jag skulle fota honom. Han satt så fint i fåtöljen och jag tryckte på kameran och just då ville maten återvända : )

Jag väljer nu att utmana följande personer:

Katarina http://amospersson.blogspot.com
Maria http://mittochminfamiljsliv.blogg.se
Hanna http://hanna8008.bloggsida.se
Cathin http://cathrink.blogg.se
Linda http://lindadesign.blogspot.com
Tove http://kortmanitove.blogspot.com

Hoppas att ni tjejer hakar på denna utmaning, ganska skoj att gå tillbaka och se vad man har i sitt bildarkiv.
Till er andra säger jag bara att ni måste besöka dessa bloggar som tjejerna har. Det finns massor av fint att titta på, underbar inspiration!

En annan utmaning som jag ska följa är att skicka ett kort "bara för att" till en person som jag i vanliga fall inte skickar kort till. Jag tycker att detta är en helt underbar idé, jag hoppas att alla ni andra också är med på denna utmaning.
Kanske just du får ett fint och glädjande kort i din brevlåda...

Jag måste även nämna det helt fantastiska vinterväder som vi har här i Östersund just nu. Dagar som idag gör att livet leker och att man kan ladda med massor av energi inför andra gråa trista dagar. Men just nu är det MASSOR av snö,
ca -8 grader klarblå himmel och strålande solsken. Visst är det härligt att bo i Norrland!!!

Kram från en stolt "jamtstors" 

INTE NU IGEN...

det skulle ju inte ta så många dagar/veckor mellan mina inlägg det här året. SKÄRPNING!
Jag har haft fullt upp den senaste tiden, dålig ursäkt (jag vet). Förra veckan var jag i Härnösand, nu har skolan börjat igen. Det känns helt okej än så länge, men av tidigare erfarenhet så vet jag att det snart känns annorlunda.
Den här veckan så har jag fått glädjen att vikariera på skolan där jag gjorde min VFU. Jag är hos en helt underbar klass, en F-1:a. Det är så roligt att få vara ute och jobba "på riktigt" och inte bara sitta hemma och läsa i böckerna. Jag lär mig mycket mer ute i vardagen med barnen och de andra lärarna. Ewa som jag hade som handledare under min praktik är en så underbar person och pedagog. Om jag blir hälften så bra som hon är kommer jag att bli en perfekt lärare. Hon är verkligen en bra förebild som har mycket erfarenhet och bär på många kloka tankar. De barn som får ha henne som fröken kan skatta sig lyckliga. Nu har jag den stora äran att få arbeta tillsammans med henne under några dagar.
Jag ska snart iväg och jobba några timmar, men idag ska jag bara jobba på fritids så jag börjar inte förrän kl 12 idag. Har försökt att plugga lite nu på morgonen men det går lite trögt. Istället kom jag på att jag äntligen skulle inviga min Silhouette från Quickutz. VILKEN UNDERBAR MASKIN!! Hur har jag kunnat leva utan den?? Om du råkar ha en slant över en dag så tveka inte på att investera i en sådan. Ni som är i pysselvärlden förstår, ni andra kan spara era pengar tills ni förstår vad det handlar om!
Det börjar smått dra ihop sig inför min och Hannas trevliga resa till Tyskland. Scrapkryssningen!! Gissa om det ska bli skoj?! Har en tanke på att hinna rensa ut ordentligt i pysselhörnan innan för att kunna sälja en hel del som inte används längre och kanske istället få köpa lite nytt.
Jag har inte orkat scanna in något av allt nytt pyssel som jag har åstadkommit den senaste tiden. Ni får hålla till godo med ett julkort som jag gjorde under hösten i lite annorlunda julfärger. Jag ska dessutom tillägga att det tillverkades på endast 20 minuter!! (Tack till Rutan som klippte ut tomten).
Kram på er och glöm inte att ta på er mössan ute i kylan! Här i Östersund har vi just nu -19 grader, kallt men myggfritt!


RSS 2.0