SISTA VECKAN...

med semester har tagit sin början. Tänk att tiden går så snabbt när man är ledig. Den här veckan innehåller en hel del jobb och "måsten" men erfarenheten säger att det mesta kommer vara ogjort när veckan är slut. Hur som haver, det har varit underbart med lite ledig tid tillsammans med familjen, det är inget som vi är bortskämda med sedan tidigare. Vi var som ni såg i förra inlägget på en liten tur till Mellbystrand och Mora. Veckan som har gått har spenderats på hemmaplan med en liten dagstur till stugan. Barnen blev kvar i stugan hos Mamma och Pappa i några nätter, Albin kom hem igår och Wilma kommer hem på onsdag. Tänk att det blir så tyst och tomt här hemma utan barnen. Självklart är det skönt att få lite egen tid tillsammans med Patrik men man börjar längta efter barnen direkt. I lördags var vi på kalas hos världens bästa Hanna som fyllde 30 år igår. GRATTIS till henne! Det var ett jättelyckat kalas. Vi började med att köra gokart och det var en tävling som avgjordes med blod, svett och kanske en och annan tår (i hemlighet). Jag körde inte, men jag var en av de duktiga hejarklacksmedlemmarna samt att jag tog på mig rollen som pressfotograf. Kalaset fortsatte sedan hos Hannas Mamma och hennesa sambo. Vi fick avnjuta en underbar middag och det var ett glatt och trevligt gäng som umgicks till nattens timmar. Självklart hade jag gjort ett kort till Hanna, men jag glömde tyvärr att fota det innan jag gav bort det :( så något bildbevis på det kan ni inte få.
Som sagt, nu är första dagen på sista semesterveckan inledd. Det är med blandade känslor måste jag säga. Självklart är det helt underbart att få vara ledig med familjen och mysa hela dagarna men jag ser även fram emot att få börja jobba nästa måndag. Jag ska som många av er redan vet börja ett nytt och spännande jobb. Jag har haft turen att få ett vikariat som lärare i ett år. Jag ska börja jobba på en skola i Brunflo, där ska jag få vara klasslärare åt en åk 1. Det ska bli så roligt! Men det känns lite pirrigt och nervöst, tänk vilket ansvar det är!! Men jag är en sån person som älskar utmaningar så det passar mig perfekt :) jag tror att jag ska ta mig en liten tur dit i slutet på denna vecka för att få träffa rektorn lite och se vilket klassrum som jag ska ha och lite andra detaljer som behöver fixas innan det kör igång på riktigt. Det som känns lite vemodigt är att jag inte kan vara med på Albins första dag inom skolan, han börjar förskoleklassen om två veckor. Min lilla pojke har blivit stor!! Det svider lite i en mammas hjärta när barnen når olika milstolpar här i livet. Men som tur är så har mina barn världens bästa pappa och han kommer finnas vid Albins sida hela dagen :)
Sent på kvällen igår fick jag ett litet ryck i mina pysselfingrar, inspirationen infann sig helt oväntat och jag slog mig ner i min lilla hörna. Under hösten som kommer ska jag vara kursledare på några scrapbookingkurser hos stadens Pandurobutik och igår passade jag på att förbereda lite material. Jag knåpade ihop två stycken LO´s. Jag ska fota dem och visa er så snart jag kan. Men det finns fortfarande bilder kvar sen utmaningen som ni får ta del av idag. Nu ska jag försöka komma ur morgonrocken och få något gjort, jag hade tänkt plocka jordgubbar idag men vädret är inte på min sida :(

Må så gott och ha en härlig vecka!
Kram

Bidrag nr 16


Bidrag nr 17
SEMESTER...

är så underbart! Vi har varit på en liten tur till södra delarna av Sverige, till Mellbystrand i närheten av Halmstad. Vi hade det jättebra! Vi delade stuga med Patriks syster och hennes familj. Albin har varit så nöjd över att få umgås med kusinen Edvin. Grabbarna har lekt med varandra från morgon till sena kvällen varje dag. Det blev en del sol och bad samt en del shopping. Jag lyckades övertala Patrik till en tur till Ullared, Gekås. Det var en upplevelse i sig bara det. Vi shoppade en hel del kläder till barnen och lite annat smått och gott. Det var kanske inte det roligaste stället enligt Patrik men jag var mer än nöjd. På vägen hem till Östersund stannade vi ett par nätter utanför Mora. Vi passade på att besöka Björnparken i Orsa i söndags. Det är ett ställe som jag varmt kan rekommendera!
Självklart tog jag tillfället i akt att besöka några pysselbutiker, en av dem var Magnolias butik i Borås. Åhh, vilket härligt ställe :) Jag skulle kunna gå omkring där i flera timmar och bara njuta av alla underbara kort som fanns som visning i butiken. Men jag kände mig en aning stressad då hela familjen satt i bilen utanför och väntade. Men jag investerade i en hel del papper och att lite annat "bra att ha". Igår fick jag även ett paklet på posten, jag har beställt blommor och blad från en butik i England. Det finns massor av underbara blommor och det är SUPERBILLIGT!! Jag ska inom en snar framtid göra en ny beställning hos dem, man kan aldrig få för mycket blommor.
Igår slängde jag ihop ett kort till grannen som tack för att hon tagit så väl hand om mina blommor då vi var borta. Jag fick lite blodad tand och fortsatte att pyssla på kvällen, då blev det ett kort till en blivande 30:åring. Även idag kliar det lite i fingrarna, så jag tror minsann att jag måste unna mig lite kvalitétstid i pysselhörnan. Men först ska jag fortsätta att tvätta och fixa lite med allt som var med på semestern.

Ni får fortsätta med att hålla till godo med bilder från utmaningen, här kommer bidrag nr 14...Bidrag nr 15


RSS 2.0