ANGÅENDE MITT SVÅRA BESLUT...

Som jag tidigare har nämnt så har jag fattat ett svårt beslut. Efter noga övervägande har jag äntligen bestämt mig för att efter dryga 2 år lägga ner www.stampla.se för gott. Detta beror i första hand på tidsbrist, jag känner att jag inte hinner lägga ner så mycket tid och energi som det behövs för att driva en bra webbshop. Min familj kommer faktiskt i första hand och jag känner att jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt med Patrik och våra två små älsklingar. Jag ska även nu återuppta mina studier samt att jag kommer att arbeta en del med annat under tiden, detta resulterar i att det inte finns många stunder kvar på dygnet för att sköta www.stampla.se
Men jag kommer att fortsätta hålla kurser i korttillverkning och scrapbooking samt att min "hemmabutik" kommer att finnas kvar. Jag kommer att med jämna mellanrum uppdatera om vad som händer i butiken här via denna blogg, det kommer att finnas information om kurser samt att jag kommer att visa upp vad som finns i butiken hemma. Jag kommer även att anordna en del träffar/maror framöver så jag hoppas att jag kommer att få träffa alla er underbara kunder/vänner även i fortsättningen.
Jag vill tacka alla er som har besökt www.stampla.se för den här tiden och hoppas att vi kommer att ses mer i framtiden!
Jag vill även passa på att hälsa alla gamla och nya kunder välkommen att boka in en tid i hemmabutiken!

Må så gott!
Kram på er!

GRATTIS STINA 1 ÅR...

Idag fyller våran lilla granntjej Stina 1 år. Ett stort grattis till henne! Vi ska dit på kalas lite senare idag, vilket har resulterat i ett nytt kort. Jag knåpade ihop ett igår och här nedan ser ni resultatet. Ganska mycket rosa, men det får man leva med!
Jag har hittat en ny kärlek i pysselvärlden och det är Rubons. Hur enkelt som helst, väldigt bra när man har lite bråttom. Jag har varit lite skeptisk mot detta tidigare och tyckt att det är lite fusk, men nu i dessa stressade tider passar de mig perfekt!
I övrigt rullar livet på som vanligt. Vi har börjat återgå till vardagen mer och mer. Albin har börjat på dagis igen efter ett långt och härligt sommarlov. Det verkar som att han snabbt fann sig till rätta och tyckte det var roligt att få träffa sina kompisar igen. Wilma verkar också längta tills hon får börja på dagis, hon blir alldeles vild när hon får följa med dit för att hämta eller lämna Albin.
Om en dryg vecka så börjar jag skolan igen, tänk vad tiden har gått fort. Men det känns helt okej att börja skolan igen. Det enda som känns jobbigt är att åka ifrån barnen och Patrik då jag ska till Härnösand.

Nej, nu är det dags att fixa lunch till barnen och sedan är det kalas.
Trevlig helg på er allesammans!

Ursäkta att kortet blev så suddigt, jag och scannern kom inte överens idag : (


ETT SVÅRT BESLUT...

är vad jag har fattat, ÄNTLIGEN! Det har varit många tankar fram och tillbaka men efter noga övervägande så har jag bestämt mig. Mer info om detta i kommande inlägg!

Vill börja detta inlägg med att tacka våra underbara grannar, Patrik och Rutan! Bättre grannar finns verkligen inte!
Patrik har varit så snäll och byggt en altan åt oss! TUSEN, TUSEN TACK! Det blev jätte fint!
Vad skulle man göra utan sådana grannar/vänner som er?!

Annars rullar livet på som vanligt. Vi hade en helt underbar semester med strålande sol mest hela tiden. Ett stort TACK till Patriks syster med familj för att vi fick komma och "våldgästa" er! Nu väntar vi med spänning på att bäbisen skall komma!

Väl hemma i vardagen igen så har dagarna bara rullat iväg. Albin är fortfarande hemma från dagis och har sommarlov, hans dagar är fulla med lek och bus tillsammans med grannpojkarna. Wilma är det också full fart på nu, hon kryper för fullt och hon tror nog att hon kan gå snart också. Hon ställer sig upp och håller i sig i något men så ser hon så nöjd och belåten ut, och då släpper hon båda händerna men hamnar på rumpan. Åhh vad arg hon kan bli!

Nu har Patrik semester igen och det betyder att jag har börjat jobba. Men det är bara en vecka så det ska jag nog kunna stå ut med. Snart är det dags för mig att återuppta mina studier igen, 1 september sätter jag mig i skolbänken på nytt. Nu har jag 2 år kvar att läsa, och den här gången skall jag inte göra några fler uppehåll!

Det har varit ganska lugnt med pyssel för min del den sista tiden. Det har varit så fint väder och då känns det faktiskt inte helt rätt att stänga in sig i ett pysselrum (även om jag många gånger skulle vilja). Men i torsdags så slog jag nog rekord, jag gjorde 2 grattiskort på 30 minuter. Så är det när man väntar till sista sekund, det var så bråttom att jag inte ens hann scanna in dem. Så tyvärr kan jag inte visa er resultatet : (
Men hinner jag så ska jag pyssla lite ikväll, så kanske ni snart får se något alster. Den som lever får se!

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt. Måste komma iväg till jobbet!

KRAM PÅ ER!


RSS 2.0