TRÖTT MEN KREATIV...

Tänk att man kan vara lite kreativ ibland. Jag var så fruktansvärt trött ikväll att jag trodde jag skulle stupa i säng så fort barnen hade somnat. Men tro det eller ej så gick jag och satte mig i mitt pysselrum och helt plötsligt hade jag lyckats knåpa ihop tre stycken nya julkort. Här nedan visar jag ett av dem ikväll (de andra två kommer publiceras de närmsta dagarna). Detta har jag hittat inspirationen från en tjej vars blogg jag besöker lite då och då, SusanneSj http://susannesj.blogg.se/  Jag tycker att det är en liten häftig detalj att göra så det ser ut som att papperet är avrivet från ett litet anteckningsblock.
I övrigt har jag använt de underbara papperen från Basic Grey (FiggyPudding), stämpeln är från hÄnglar & stÄnglar, primablommor, tag med texten "God Jul" (har jag textat för hand). Som vanligt kan jag inte göra kort utan att använda glitterlim, crystal.
Nåja, så här ser det ut i alla fall. Titta gärna in de närmsta dagarna så får du se de andra korten!
Nu ska jag sova! God natt!

image48

Kommentarer
Postat av: SusanneSj

Vad kul att jag hittade hit : D
Vilka ljuvliga kort du skapar. Detta julkortet var helt underbart. Många Figgy Pudding har jag men detta har jag tyvärr missat, urnsyggt!
/Susanne

2007-11-26 @ 12:24:49
URL: http://susannesj.blogg.se/
Postat av: Pysselrutan

Jätte fint kort !
Älskar verkligen Figgy Pudding papprena.

2007-11-26 @ 14:10:55
URL: http://www.pysselrutan.blogg.se
Postat av: Lena

ser att du testat det där med det avrivna pappret ur ett block. verkligen snyggt! Gillar färgkombinationen på både detta kortet och det ovanför. Kram på dig!

2007-11-28 @ 12:03:09
URL: http://latto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0