SEMESTER...

är så underbart! Vi har varit på en liten tur till södra delarna av Sverige, till Mellbystrand i närheten av Halmstad. Vi hade det jättebra! Vi delade stuga med Patriks syster och hennes familj. Albin har varit så nöjd över att få umgås med kusinen Edvin. Grabbarna har lekt med varandra från morgon till sena kvällen varje dag. Det blev en del sol och bad samt en del shopping. Jag lyckades övertala Patrik till en tur till Ullared, Gekås. Det var en upplevelse i sig bara det. Vi shoppade en hel del kläder till barnen och lite annat smått och gott. Det var kanske inte det roligaste stället enligt Patrik men jag var mer än nöjd. På vägen hem till Östersund stannade vi ett par nätter utanför Mora. Vi passade på att besöka Björnparken i Orsa i söndags. Det är ett ställe som jag varmt kan rekommendera!
Självklart tog jag tillfället i akt att besöka några pysselbutiker, en av dem var Magnolias butik i Borås. Åhh, vilket härligt ställe :) Jag skulle kunna gå omkring där i flera timmar och bara njuta av alla underbara kort som fanns som visning i butiken. Men jag kände mig en aning stressad då hela familjen satt i bilen utanför och väntade. Men jag investerade i en hel del papper och att lite annat "bra att ha". Igår fick jag även ett paklet på posten, jag har beställt blommor och blad från en butik i England. Det finns massor av underbara blommor och det är SUPERBILLIGT!! Jag ska inom en snar framtid göra en ny beställning hos dem, man kan aldrig få för mycket blommor.
Igår slängde jag ihop ett kort till grannen som tack för att hon tagit så väl hand om mina blommor då vi var borta. Jag fick lite blodad tand och fortsatte att pyssla på kvällen, då blev det ett kort till en blivande 30:åring. Även idag kliar det lite i fingrarna, så jag tror minsann att jag måste unna mig lite kvalitétstid i pysselhörnan. Men först ska jag fortsätta att tvätta och fixa lite med allt som var med på semestern.

Ni får fortsätta med att hålla till godo med bilder från utmaningen, här kommer bidrag nr 14...Bidrag nr 15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0