VARFÖR SKA MAN GÖRA LÄXOR MED SINA BARN???

Som många av er redan vet så består mitt liv just nu av studier och åter studier. På tisdag nästa vecka har jag mattetenta, vilket inte känns så bra. Jag begriper verkligen inte vad jag läser just nu, men någon gång kanske det börjar klarna. Jag lever på hoppet. Jag läser till lärare och som jag har förstått det så verkar dagens föräldrar vara lite stressade, de hinner inte hjälpa sina barn med läxorna. Vilket jag tycker är jätte trist, ni ska bara veta vad ni missar. Så ett tips till alla er med skolbarn, ta er tid att sitta med era barn när de gör sina läxor. Ni får en underbar gemenskap och kanske ni till och med kan lära er något nytt. Om inte detta är anledning nog så bör ni i alla fall se över vad era barn lämnar in till sin lärare, då slipper ni samma pinsamma situation som denne förälder har råkat ut för : )(Här är det uppföljande brevet som läraren fick nästa dag)

Kära Mrs. Jones,

Jag önskar förtydliga att jag inte är, eller någonsin har varit, en exotisk dansare.

Jag jobbar på ett byggvaruhus och jag berättade för min dotter hur hektiskt det var på jobbet förra veckan när snöstormen drog fram. Jag berättade att vi sålde slut på varenda snöskyffel vi hade, men jag hittade ytterligare en ute på lagret. Flera personer i affären bråkade om vem som skulle få köpa den. Min dotters bild visar inte mig dansandes runt en stolpe. Den ska föreställa mig på jobbet, säljandes den sista snöskyffeln.

Från och med nu ska jag se över min dotters hemläxor innan hon lämnar in dem.

Vänliga hälsningar Mrs. SmithJa, nu kanske ni förstår vad jag menar...
Hoppas att ni alla har det bra och att ni får en trevlig helg!
Jag ska försöka bli lite klokare inför min tenta och resten av helgen ska jag jobba. Men jag hoppas att jag lyckas få några sekunder över för att pyssla. Jag har köpte en hel del nya stämplar och jag LÄNGTAR efter att få prova dem. Det kliar i mina fingrar, det är nästa lite tortyr att veta att de bara ligger där och väntar på mig...

Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0