NU ÄR DET NÄRA...

en uppdatering med bilder. Ikväll har jag trots det vackra vädret suttit inne i min pysselhörna och skapat lite. Jag har dessutom varit duktig och fotat en del av mina senaste alster så inom den närmsta tiden utlovar jag lite bildbevis på vad jag sysslat med den senaste tiden. Ikväll blev det ett kort, ett grattiskort som kan vara bra att ha vid något tillfälle. Utmaningen går fortfarande bra, jag håller mitt köpstopp och jag skapar för brinnande livet.

Vill även passa på att tacka min underbara vän och granne Rutan med familj. Igår fick jag en helt underbar examenspresent av dem. Ett ark med stämplar, Stempelgledes vackra hjärtan "Grunge Flourish hearts.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET!! De kommer att slitas med hälsan kan jag lova :)

Nej, nu ska jag göra kväll och försöka sova några timmar innan det är dags att arbeta!

Må så gott och ha en trevlig helg!

PS: Titta gärna in under helgen så ska jag försöka fixa lite bilder tills dess 

FLITENS LÅGA BRINNER...

i min pysselhörna just nu. Jag har ÄNTLIGEN kommit igång med mitt skapande igen och jag tycker att det är ROLIGT! Det var länge sedan jag hade så mycket inspiration, men nu är det full fart. Jag har skapat en hel del under helgen som gått men dessvärre har jag inte hunnit fotat ännu. Ska försöka ordna det så snart som möjligt. Min utmaning går än så länge väldigt bra. Jag har testat mig själv genom att besöka några scrapbutiker och gått tomhänt därifrån :) BRA JOBBAT AV MIG!! Idag köpte jag nytt lim, men det är godkänt som förbrukningsmaterial så det räknas inte. Min underbara vän, Katarina http://www.amospersson.blogspot.com/ som har antagit min utmaning är också på gång med sitt skapande för fullt. Gör ett besök i hennes blogg och beundra allt fint som hon har skapat. Nu ska jag inte förspilla mer tid vid datorn utan jag ska göra ett ryck i min lilla hörna (måste börja med att städa) ska försöka få lite mer gjort under denna vecka.
Idag får ni ingen bild men återkom inom kort så lovar jag att bjuda på lite smått och gott i framtiden...

Ha en underbar vecka och var rädda om varandra!

KRAM

RSS 2.0