VÄNNER...

är något man ska vara rädd om. Det är lätt att man bara tar varandra för givet. Med tiden så vet man vilka som är ens riktiga vänner, vilka som finns där när man behöver. Jag har tack och lov sådana vänner och jag önskar att det fanns mer tid och möjlighet för att vårda dessa relationer. Men tyvärr så är vi alla upptagna med olika saker vid olika tillfällen. Men som tur är så vet vi var vi har varandra, vi blir glada när vi så väl tar oss tid att träffas eller bara tar tag i ett telefonsamtal för att höra hur det är. En av mina vänner har betytt väldigt mycket för mig den senaste tiden och jag ville visa min uppskattning för henne. Jag köpte ett halsband till henne och knåpade ihop ett litet kort. Det är ingen "stor" present i sig, men ändå ett litet bevis på min uppskattning. Hon är en väldigt bra vän som alltid finns nära till hands. Vi kan umgås i alla möjliga situationer och vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Vi kan stötta varandra i både glädje och sorg. Det är sådana vänner jag tycker att vi alla ska vara rädda om. Vänner växer inte på träd!
Dagens inlägg vill jag tillägna ALLA mina vänner, ingen nämnd och ingen glömd! Hoppas att ni alla mår bra, även om jag inte alltid kommer till handling så finns ni i mina tankar varje dag. Ni är alla guld värda!

I övrigt så rullar vardagen på för fullt. Jag har gjort klart min VFU för den här terminen. Jag hade fyra underbara och lärorika veckor på Fjällängsskolan. Ett strot tack till Ewa och Lena som har förgyllt dessa veckor!
Den här veckan har jag försökt att komma igång med mina studier. Har även haft sjuka barn, så det har gått lite trögt med skolan. Nu är det bara att hålla tummarna för att alla får vara friska.
Nej, nu ska jag ta tag i mina studier och sen ska jag sortera kläder och skor. Man kan knappt komma in i våran hall, så det behövs en rejäl rensning av alla onödiga jackor, udda vantar och allt annat som tar plats : )

Må så gott och njut av livet!
Krama dina vänner!

Här är en bild på kortet som min vän fick: (tyvärr blev skärpan inte den bästa)

 


DET VAR ALLDELES FÖR LÄNGE SEN...

jag uppdaterade här i bloggen. Men skam den som ger sig : )
Jag har fullt upp just nu, jag är på VFU (praktik) pluggar lite då och då, jobbar och försöker hinna med allt annat som man vill här i livet. Nu är det sista veckan av VFU och sen är det dags att plugga järnet inför tenta. Hoppas att jag hinner med och fira jul : )
Vi var iväg och vaccinerade oss förra veckan och jag blev så klart tussig på sprutan. Har haft feber i några dagar och fruktansvärt ont i armen. Jag trodde att sprutan var MOT förkylning och inte FÖR förkylning!
Jag har inte hunnit med att pyssla så mycket som jag hade velat den senaste tiden, dygnet räcker inte till. Jag gjorde ett kort förra helgen men glömde bort att fota : (
Som jag har skrivit om tidigare så försöker jag än en gång att leva lite nyttigare liv. Det har gått lite upp och ned men just nu känns det helt okej. Jag slog vad med två kompisar om att vi ska gå ner 10 kg innan jul och jag börja faktiskt närma mig ett resultat. Jag behöver gå ner ytterligare 3,3 kg innan 24/12. JAG SKA KLARA DET!!
Hoppas nu bara att förkylningen vill ge med sig så jag kan fortsätta träna, jag har äntligen kommit igång med träningen så jag tycker det är kul. Jag längtar efter lite snö så att jag kan få ta fram längdskidorna och ge mig ut i spåren.

Om ni är lika tokiga i pyssel som jag är så kan rekommendera er att titta in hos Brunkullan http://brunkullan.blogg.se som just nu har denna underbara Bloggcandy!Må så gott och njut av livet!


ROSA BANDET...


Oktober månad är en mycket viktig månad. Då pågår Rosa bandets insamling för kvinnor som drabbats av bröstcancer. Detta är något som berör oss alla, de flesta av oss känner nog någon som har blivit drabbad av denna fruktansvärda sjukdom. Tack och lov så är det många som lyckas bekämpa sin sjukdom men för en del så händer det obegripliga. Vi kan alla göra något för att visa att vi bryr oss. Även om vi inte har massor av pengar så kan alla små bidrag hjälpas åt för att hjälpa forskningen framåt och på så sätt hjälpa alla som berörs.
Jag köper ALLTID det rosa bandet och i år kändes det extra bra att få köpa det då jag såg att hÄnglar & stÄnglar anordnade en tävling kring detta. Man skulle självklart göra ett kort och använda sig av årets Rosa band.
Tyvärr så hade jag problem med min mail igår och kunde inte skicka in mitt bidrag i tid, men jag skickade in det idag i alla fall. Det spelar ingen roll om det får vara med och tävla utan jag är glad att jag gjorde detta kort.
Tanken är att jag ska ge det till en stark kvinna som har kämpat hårt mot denna sjukdom. Jag beundrar verkligen henne, hon har kämpat hårt och vunnit den hårda kampen.
Så här ser mitt bidrag ut:


Må så gott och krama dina nära och kära extra mycket : )

RSS 2.0