NU ÄR DE HÄR...

Jag pratar om de otroligt fina papperen från Basic Grey, deras nya kollektion Figgy Pudding. Jag fick hem dem för några dagar sedan och de är ännu finare i verkligheten än vad de är på bild. Så sitter du och funderar på julkort etc så kan jag verkligen rekommendera dessa papper. Du kan titta lite närmare på dem i min webbshop www.stampla.se (titta under "Nyheter") och är du i Östersund får du gärna komma och titta på dem direkt i butiken.
Ha en fortsatt trevlig helg!


JÖRGEN 9 ÅR

Ska åka iväg på kalas idag och lyckades knåpa ihop ett grattiskort i morse. Kortet är till Jörgen som har fyllt 9 år.
Jag har invigt en av stämplarna från hÄnglar & stÄnglars "Ruskprickar", tycker att det passar bra att använda dem nu när vi närmar oss halloween. Jag har stansat ut "Jörgen" med QK alfabet Vixen och lagt på 3-D lack, även 9:an har fått 3-D lack och den är utstansad med Abigail (Grand till Revolution). Jag har som vanligt färglagt med Promarker pennor.

image38

JULKORT!

Idag är första dagen som jag och Wilma är hemma för oss själva. Patrik har börjat jobba igen och Albin är på dagis. Två veckor går så otroligt fort, men det är lite skönt att få ordning på vardagen igen. Det är väldigt tyst och tomt när Albin inte är hemma, jag ska nog hämta honom lite tidigare på dagis tror jag.

Här är ytterligare ett julkort som jag har knåpat ihop. Tomten är en av mina absoluta favoriter. Den använde jag på fjolårets julkort, men den är så fin så den får hänga med i år igen. Jag har fått ett nytt beroende... Det är att använda det lilla kuvertet (en dies från QK Revolution). Jag tycker att det är jättefint och mycket användbart. Som vanligt har jag färglagt med ProMarker pennor och även använt glitterlim (crystal).

image37 

UNDERBARA PAPPER!

Jag har hittat dessa helt underbara papper från Basic Grey, 18 nya fina julpapper. Nu kliar det extra mycket i fingrarna för att göra julkort. Jag hoppas att dessa vackra papper kommer hem till mig inom en snar framtid, med lite tur bör de vara här nästa vecka. Om du precis som jag blir stört förälskad i dessa papper kan jag glädja dig med att jag kommer ha samtliga 18 st till försäljning i min butik. Tänk vilka fina julkort som kan skapas med hjälp av så fina papper! Alla är dessutom dubbelsidiga, så egentligen får man 36 st olika papper : )
Nej, nu är det dags att ge Wilma lite mat och sedan ska jag försöka få sova ett par timmar innan det är matdags igen. Konstigt nog så känns det som att dygnet är inrutat i olika mat och sov perioder just nu, jag hade glömt bort att det var på det viset. Men som tur är så vänjer man sig snabbt!
Idag var det riktigt höstväder här i Östersund och det kändes jätte trist, regnet öste ner och det var bara kallt och grått ute. Men ska jag vara ärlig så hoppas jag nästan att det blir likadant imorgon, jag skulle nämligen kunna tänka mig en stund i pysselrummet. Jag känner nämligen att jag skulle kunna börja förbereda några julkort som jag vill göra när de nya papperen kommer, men vi får väl se hur morgondagen ser ut!

image36

Visst är de fina?

ÄNTLIGEN ETT NYTT KORT...

Som ni kanske förstår så har jag haft fullt upp den senaste tiden med annat än pyssel. Dagarna bara försvinner, tiden går så fort. Wilma blir 2 veckor nu på måndag, jag förstår inte vart de dagarna har tagit vägen?!
Men ett nytt kort har jag nu äntligen att visa upp. Kattstämpeln är från Penny Black och "Kram" är från Magnolia. I övrigt har jag använt mönstrat papper från DCWV (Pink-Brown Flower Dots), rosa kortstomme, brunt papper, rosa metallic brads, kuvertet är utstansat med QK Revolution och dekorerat med ett stickers hjärta från Panduros Tilda serie. Jag har färglagt med ProMarker pennor samt använt glitterlim (crystal). I kanterna på kortet har jag använt fluid chalks.
Jag ska försöka ta mig lite mer tid till att uppdatera här i bloggen så gott jag kan. På måndag börjar Patrik att jobba igen så då måste vi komma in i vardagslivet igen så jag håller tummarna på att det ska gå bra. Känns lite ovant än att vara två barns mamma, men som tur är så har jag två underbara och snälla barn : )
Jag har börjat planera lite pyssel som jag har framför mig den närmaste tiden, Tack-kort från Wilma står först på tur, sen kommer julkorten och dessutom har jag tänkt att jag ska hinna med inbjudningskorten till dopet också. Mellan allt detta så är det några födelsedagar och lite annat som det behövs kort till (det är bara att hoppas på att Wilma vill sova några timmar per dag).
Nu vill jag bara passa på att önska er alla besökare en TREVLIG HELG!

image35

Kram på er!

VÄLKOMMEN WILMA!

Äntligen är hon här, våran efterlängtade lilla Wilma. För snart en vecka sedan såg hon dagsljuset för första gången. Måndag morgon 8/10-07 kl 04:54 föddes detta lilla underverk. 49 cm lång och 2720 g.
Allt gick bra, över min förväntan faktiskt. Jag hade varit ganska orolig inför förlossningen men med hjälp av min älskade Patrik och en underbar barnmorska så gick det till slut bra.
Jag och Patrik for in till förlossningen på söndag eftermiddag eftersom jag började må dåligt igen, huvudvärk och illamående (pga havandeskapsförgiftningen). Jag hade fått order från läkaren att åka in så fort något av symptomen kom tillbaka, fick ju äran att åka hem över en hel helg : )
När vi kom in så gjorde läkaren en ultraljudsundersökning och insåg att jag inte hade något fostervatten kvar. Vi fick då veta att det var tvugna att sätta igång förlossningen. Vi fick återigen "checka in" till mitt rum på BB.
Ca 23:00 på söndag kväll började jag få väldigt ont i ryggen och fick fler och fler sammandragningar som gjorde mer och mer ont och kom allt tätare. Men enligt barnmorskan var detta inte förlossningsvärkar utan bara början. Jag fick morfin och sömntablett för att kunna koppla av och sova några timmar. Sova var inte ens att tänka på! Jag fick så fruktansvärt ont de närmsta timmarna, jag kallade på barnmorskan än en gång och förklarade att detta inte är hållbart. Jag blev då förflyttad till förlossningen vid kl 04:00 och sedan gick allt bara av farten. Jag njöt av lustgasen och inte fullt 1 timme senare så fick jag vår älskade dotter i famnen!
Här nedan får ni se några av de första bilderna jag har på henne och självklart Albin som är en mycket stolt storebror!

image32

image33

image34

DET HÄNDER INGENTING....

Just nu är det verkligen så tråkigt, det händer absolut ingenting. Ingen bäbis och inget pyssel!
Jag har tyvärr råkat drabbats av havandeskapsförgiftning så här på slutklämmen av graviditeten.
För en vecka sedan fick jag åka in till förlossningen och det lät då som att bäbisen borde komma ut så fort som möjligt. Nu har jag legat inne på sjukhuset några dagar och sedan fått gjort dagliga besök till förlossningen för olika kontroller av mig och bäbisen. Just nu är läget under kontroll och jag fick den stora äran att få vara hemma under helgen så länge det inte inträffar något nytt eller att jag börjar må sämre.
Så nu är det bara att hålla tummarna att allt ska vara lugnt i helgen, jag ska nämligen pyssla hela lördag och söndag (det är den bästa medicinen för allt).
Ska tillbaka till sjukhuset på måndag igen och får då se vad som skall hända under den kommande veckan, jag hoppas att det blir bäbis då!
Nu vet ni anledningen till att det inte har hänt så mycket här på bloggen och jag lovar att uppdatera er så fort det händer något spännande.

Glöm inte att ni fortfarande kan vara med och tävla!
Gissa när bäbisen kommer, skriv en kommentar där du anger datum och klockslag på när du tror att det blir.
Ni som redan har gissat och enbart skrivit datum, gör gärna en ny kommentar där ni skriver in klockslag också (det blir så svårt annars om flera gissar på samma dag).

Ha en trevlig helg!
Kram på er!

RSS 2.0