SOLSTING...

kan man inte få i detta väder. Men något konstigt har skett med mig, jag uppdaterar bloggen :)
Jo, Katarina det är sant!! Jag kan göra mer än äta, skita och sova....
Nå, vad har då hänt sen sist?? Inte mycket men ändå en hel del. Jag är nu inne på den verkliga slutspurten av mina studier. Ni kan inte ana vilken skön känsla det är. Jag sitter just nu idag och finslipar på de sista inlämningsuppgifterna. Jag har EN KVAR!! På onsdag och torsdag är det dags för de allra sista redovisningarna, vilket i sin tur innebär att om allt går vägen så kan jag med stolthet titulera mig som LÄRARE!! Tänk att jag ÄNTLIGEN har kommit så här långt, jag kan knappt fatta att det är sant. På torsdag kommer min älskade familj till Sundsvall för att fira detta med mig. Vi ska gå på restaurang och bo på hotell, det ska bli så härligt. Mamma och pappa kommer oxå dit :)  På fredag är det avslutningshögtid i Domkyrkan i Härnösand och Albin ska äntligen få se skolan som han har tjatat om.
På måndag börjar då verkligheten igen! Jag har nämligen haft sådan tur att jag har fått jobb direkt och jag börjar nu på måndag. Jag har redan varit där och smygstartat lite... Det känns helt fantastiskt! Jag ska äntligen få jobba med det jag allra helst vill göra. Bara jag inte skrämmer iväg barnen med min entusiasm?!

På pysselfronten har det varit lite trögt de senaste veckorna. Jag har skapat en del men tyvärr har jag inte fotat något utan allt har blivit gjort i sista sekund och har därför inte hunnits dokumenterats. Däremot så kom jag på att jag inte har visat upp en bok som jag gjorde för ett tag sedan. Jag har fixat en liten idébok som jag skriver ner olika idéer i, projekt, skisser, texter, dikter osv. Allts om kan vara bra att ha när jag skapar!

Jag har även bestämt mig för att utmana mig själv och KATARINA med för den delen! Ni andra som känner er manade får gärna haka på oxå.
Jag är som många av er redan vet lite köpgalen (jag är inte ensam, det vet jag). När det gäller pysselmaterial är jag extremt köpgalen. Detta har resulterat i att jag har MASSOR av papper, stämplar, blommor, alfabet, pennor, dies, brads, pärlor YOU NAME IT!! Men detta kommer inte alltid till användning, det läggs ofta på hög och så köper jag ännu mer. NU ÄR DET STOPP!! KÖPSTOPP!
Jag får inte köpa något mer förrän jag har använt det som jag redan har. Okej, nu tror ni att jag har blivit galen... Men jag är helt seriös och vid mina sinnesfulla bruk. Det är inte så att ALLT ska användas innan jag får köpa nytt, men mycket skall användas. Jag har bestämt följande:
Jag ska göra färdigt Albins och Wilmas album + några extra LO´s till deras nya album. Detta borde motsvara ca 25 st. Dessutom måste jag göra 25 kort av blandade sorter. Dessutom måste allt detta dokumenteras och publiceras här på bloggen! Detta mina vänner betyder att bloggen kommer att uppdateras betydligt oftare än vad som har hänt hittills :) Startskottet går NU!
Sammanfattning:
25 st LO
25 st Kort
50 publicerade alster!

Men idag får ni hålla tillgodo med min idébok!


KRAM PÅ ER!
Kom snart tillbaka.... PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

RSS 2.0