Hallå där...

nu är jag här igen! Sitter på "mitt" rum i Härnösand och borde plugga men har ingen ork. Jag känner mig bara allmänt stressad inför allt som ska göras innan jul. På fredag åker jag hem igen för att ha två fullspäckade veckor hemma i Östersund. Jag fattar inte hur allt ska kunna gå ihop, jag har massor av skolarbete att göra men jag ska även jobba några dagar och så vill jag ha tid till min familj och allt julstök som skall ordnas. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och göra det bästa av situationen. Men jag skjuter upp studierna till på måndag, just nu är det stopp i huvudet och inget mer fastnar när det gäller matematik, språklig medvetenhet osv.
På lördag ska jag jobba och förhoppningsvis ha lite ork över för lite pyssel på kvällen. På söndag är det dags för julkortskurs, det ska bli jätte kul. Jag vet att det dessutom finns en hel del nya härliga produkter som väntar på mig när jag kommer hem. Massor av nya fina papper, stämplar, punchinella och mycket mer. Så om du behöver lite nytt roligt material till dina julkort eller annat roligt pyssel är det bara att höra av dig om du vill shoppa lite. Webbshopen är nu stängd men jag tar gärna emot besök i hemmabutiken (ring och boka tid). 

Nej, nu ska jag försöka bli lite klokare inför min mattetenta (skeptisk) men skam den som ger sig!

Vill passa på att skicka en stor bamse kram till en helt underbar person på denna jord... KATARINA!
Vad skulle jag göra utan dig?! Tusen tack för alla hjälp! (väntar med spänning på att se resultaten)
Jag vet ingen människa som kan ha så många bollar i luften men stå stadigt med fötterna på jorden och få så mycket gjort!
Besök gärna hennes blogg så får ni en liten hint om vem denna superkvinna är
http://www.amospersson.blogspot.com/

Kram på alla er andra oxå!

Fler bilder på mina små älsklingar, dessa bilder är tagna påsken 2008 i stugan/Kvitsle


Ha en fortsatt trevlig kväll!
PS: Kommentera MERA!

Så här får det inte fortsätta...

Jag måste skärpa mig och ta mitt ansvar som bloggare. Jag är en av de personer som ofta sitter och klagar på folk som har en blogg och aldrig uppdaterar. Jag förstår vad ni tycker och tänker om mig då...
Säger hon som ALDRIG uppdaterar!
Men under kan ske och det är vad som händer just nu här idag, JAG UPPDATERAR BLOGGEN!!

Jag har faktiskt inte haft tid till något annat än skolan och min familj den senaste tiden. Tragiskt, eller hur?!
Jag har haft praktik (VFU) under 5 veckor, 5 helt underbara veckor men slitsamma. Att vara i en skolklass hela dagen, hämta mina egna barn på dagis, leka och umgås och sedan ta tag i alla skoluppgifter. Nu är jag i Härnösand igen och ska ha "innevecka". Jag kom precis hit med tåget och sitter nu funderar på vad som skall redovisas imorgon.
Dessutom var jag så otroligt klantig innan jag for med tåget. På tågstationen skulle jag in på pressbyrån för att handla lite gott till resan. Betalar som vanligt med kort, tar mina saker och går där i från. Vinkar av familjen och kliver på tåget. När jag så väl sitter där kommer jag på att jag har glömt kvar mitt Visakort i kortläsaren på pressbyrån. Gissa om jag fick panik! Skyndar mig och ringer hem till mamma som får leta reda på numret till pressbyrån, ringer dit med andan i halsen. En mycket trevlig ung man svarar att han har hittat mitt kort och att det är i säkert förvar. Tack och lov!
Problemet är nu bara att jag är utan mitt Visakort i Härnösand och kommer inte hem förrän på fredag, mindre roligt. Nu inser jag verkligen hur beroende jag är av betalkort. Nåja, ingen världskatastrof men ändå ett problem. Som tur är så går det mesta att lösa.

Lite pyssel har jag faktiskt åstadkommit. Vi hade faktiskt en skoluppgift som krävde lite klipp och klistra, så jag fick använda min kreativa sida. Jag har tyvärr inga bilder ännu men ska försöka ordna det inom kort.

Bilder blir det istället på mina små älsklingar Albin och Wilma.

Först ut är bilder från Wilmas 1 års dag. Tänk vad tiden har gått fort, ett helt år. Hon blir bara busigare och busigare för var dag som går!Tårtan var jätte god...Här är busungarna på besök hos mormor och morfar. Lillasyster passar på att skjutsa brorsan, alltid lika roligt!Albins största nöje... Att få köra traktor i Kvitsle. Allra bäst är att få köra själv eller med morfar men ibland måste även Wilma få vara med.Ja, nu har ni fått ett livstecken i alla fall. Jag ska försöka återkomma med lite mer jämna mellanrum i fortsättningen. Jag ska försöka göra lite julkort när jag kommer hem. Så med lite tur så kan det bli en och annan bild som jag hoppas kan inspirera alla pysselgalningar där ute i världen.

Vill till sist tacka Jennie, Sofie och Jörgen för ett trevligt resesällskap på tåget! Jennie nu vill jag att du skriver...

Må så gott och ta väl hand om varandra!

PS: Hjälp mig på traven att komma igång med bloggandet igen, lämna en kommentar så jag ser vilka som vill se fler uppdateringar!

KRAM

RSS 2.0