JAG LEVER...

men det har varit en tung vecka med en rejäl förkylning. I drygt en vecka nu har jag varit dunder förkyld. Jag for till Stockholm förra helgen och var på Formex mässan. Jag var visserligen redan sjuk när jag for men den resan gjorde mig inte bättre. Det hela började med att jag kände mig lite tussig på onsdagen, jag kollade febern och insåg att jag hade 39,8 grader. Inte så skönt! Min förhoppning var att jag skulle bli bättre till fredagen då jag skulle flyga till Stockholm. Det var nog bara min tjurighet som gjorde att jag "kände mig frisk" så vi for iväg. Jag, Wilma och min kompis Madelené begav oss iväg. Väl uppe i luften började Madde må illa, hon mådde riktigt illa så hon var tvungen att använda den lilla fina papperspåsen som finns i stolsryggen framför. Jag var nog inte någon bra vän just då för jag kunde helt enkelt inte hålla mig för skratt, det är sådant som jag bara har sett på film. Men jag tyckte lite synd om henne i alla fall. När vi sedan stod och väntade på vårat bagage på Arlanda, skämtade vi om filmen sällskapsresan och sa att snart stannar bandet och vi blir utan bagage. Mycket riktigt, bandet stannar och där står vi utan barnvagn! På något konstigt sätt hade de lyckats slarva bort min barnvagn. Östersunds flygplats är inte så stor och dessutom gick det endast flyg till Stockholm då vi for så jag förstår inte hur svårt det kan vara att få med en barnvagn. Det är ingen liten sak precis! Nåja, där stod vi med lilla Wilma i famnen och hade varken vagn, varma kläder, filtar eller bärsele till henne. Mannen som tog emot mina klagomål var inte så vidare hjälpsam från början, men efter ett tag erbjöd han mig en låne vagn. Det var ju vänligt förutom att det endast fanns sulkyvagnar, lilla Wilma skulle ju ramla ur direkt. Så tack men NEJ tack! Jag fick bära henne i famnen helt enkelt. Trots att en 3 månaders bäbis inte väger så mycket så blir det tungt i längden. Som tur var så skulle vi träffa Maria när vi kom in till stan och hon var så snäll att hon for hem och hämtade sin barnvagn så vi fick låna den. TUSEN TACK MARIA!
Vid 22 tiden på fredag kväll kom i alla fall min vagn till rätta och jag fick den utkörd till hotellet, men då var den TRASIG! Flyg aldrig med SAS om du skall ha en barnvagn med dig!
På lördag var det dags för Formex, tyvärr så vaknade jag och upptäckte att jag inte hade någon röst. Jag var så hes att jag inte fick fram ett ord! Men tjurig som jag är så fick inte det hindra vårat mässbesök. Vi for iväg och hade en trevlig dag på mässan. Ett stort TACK till Wilmas faster med familj som ryckte ut som barnvakt!  Det fanns hur mycket som helst att titta på, massor av nya spännande saker. Självklart var jag tvungen att beställa hem en hel del. Det blev bland annat några nya stämplar, papper, kort och annat smått och gott. Jag har nyligen fått hem en ny underbar maskin Bind It All, (se bilden här nedan) har inte hunnit provat den än men jag ska göra ett försök under dagen. Jag ska förbereda en del projekt inför kommande onsdag då jag ska ha en inspirationskväll med Alla hjärtans dag tema. Det finns fortfarande några platser kvar om du vill vara med! Läs mer på www.stampla.se
Nåja, Stockholms resan var bra trots alla omständigheter. Ni har fått en liten förkortad version av den här, jag vill inte tråka ut er helt och hållet! Men ni kanske förstår varför det inte har hänt så mycket här på bloggen, jag har inte haft så mycket ork pga förkylningen.
Jag har även utsett vinnarna i min "PIF" tävling, vinnarna är "ZIZZI" och "VILDAELLA"
Grattis till er tjejer! Maila in era adresser till mig på [email protected] så skickar jag ett litet överrasknings paket till er.
Jag lovar att jag ska återkomma med lite bilder på vad jag skapar till inspirationskvällen. Dessutom kan jag meddela att det snart dyker upp en hel del fina kort som mina DT medlemmar har skapat, jag har en hel hög som väntar på att bli scannade!
Må så gott!

Här är den nya underbara Bind It All maskinen! Vill du oxå ha en sådan? Den finns att beställa hos www.stampla.se inom en snar framtid, kan du inte vänta?? Skicka ett mail till [email protected] så ordnar vi det!


image66

ETT LITET KORT...

Här är ett kort som jag har gjort med en av de nya stämplarna som har kommit in till min butik www.stampla.se
Dessa Filurer är så otroligt söta och användbara. Jag tycker att det blir en liten extra häftig effekt om man sätter fast "rörliga plast ögon" på dem. Allt material som jag har använt på detta kort hittar du i webbshopen, titta gärna in och se på allt nytt som har anlänt.

image64


PROVAT NYA STÄMPLAR...

Nu har jag suttit och provat en del av de nya produkter som kommit in till www.stampla.se
Igår provade jag dessa underbara clearstamps, det var första gången jag testade clearstamps. Jag blev genast förälskad, helt underbara stämplar att arbeta med. Dessutom var det så fina motiv, här nedan har jag exprimenterat lite bara för att prova så många som möjligt från samma set och dessutom ville jag prova att använda mig endast av stämplar och olika stämpeldynor. 
Så här blev kortet:

302684-61


Vill du också ha dessa underbara stämplar? Besök http://www.stampla.se/ och titta in under "nyheter"

image62

HA EN BRA DAG!

PS: Här är en rolig sida om man vill tjäna ihop några gratis biobiljetter eller varför inte ett presentkort?!
Kopiera länken här nedan och klistra in den i adressfältet och registrera dig nu, helt gratis!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26439


 

GRATTIS RUTAN!

Tänk vilken dålig granne/kompis man kan vara. Idag fyller min trevliga granne "Rutan" år, men jag är så förvirrad att jag inte ens kommer ihåg att gratta henne när hon ringer till mig. Detta finns det inga ursäkter för, jag vet det. Men jag ska försöka gottgöra hene, jag lovar. Som tur är så vet jag vad hon tycker om!!
Hoppas i alla fall att du har haft en bra födelsedag idag och att alla ni andra läsare oxå har haft en bra dag.
Själv har jag mest tagit det lugnt, pysslade lite på förmiddagen och sedan kom Hanna, Johan och deras små busfrön och hälsade på. Vi åt en god middag tillsammans och hade det trevligt.
Hanna är dessutom en mycket duktig kortmakare som ni kommer att få se en hel del ifrån den närmsta tiden, hon är nämligen en av mina duktiga DT medlemmar. Hon fick med sig en påse med lite gott & blandat i när hon gick hem. Det ska bli mycket spännande att se vad som tillverkas, jag väntar med spänning!

KRAM PÅ ER!

PS: Glöm inte utlottningen av spännande kort&scrap material i "PIF" tävlingen. På onsdag drar jag en vinnare!

TREVLIG HELG!

Idag har jag varit på BVC med Wilma, det var dags för spruta! Jag var nog den som tyckte det var mest otäckt. Wilma brydde sig inte så mycket, pep till lite under själva sticket och sedan var allt bra igen. Nu hoppas jag bara att hon inte reagerar på sprutan och får feber och blir kinkig. Men lite alvedon och mammas trygga famn brukar göra susen.

Vill passa på att önska er alla läsare en trevlig helg!
Själv ska jag mest ta det lugnt i helgen. Ska förhoppningsvis få lite tid över till pyssel, jag har en hel del som måste göras. Det är så mycket som skall förberedas inför kommande kurser och så behövs det lite nytt visningsmaterial av alla nya produkter. Till veckan kommer det in massor av nya fina stämplar i min butik, med lite tur får jag några redan idag! Nytt för i vår är att jag kommer sälja de fina stämplarna från Penny Black, de är helt underbara stämplar med fina motiv på  t ex Katter, igelkottar, kossor mm. Här nedan visar jag en bild på deras nya clearstamps (de kommer till butiken under nästa vecka). Visst är de fina?

image58

    
image59


Kom ihåg att lämna en kommentar om du vill ha chansen att vinna min "PIF" tävling. Jag lovar att det blir ett spännande paket till vinnarna! Du har fram till onsdag nästa vecka på dig att kommentera ett eller flera inlägg,
LYCKA TILL!

JAG HAR BLIVIT "PIFFAD"...

Jag var med i utlottningen av en "PIF" (Pay It Forward = Skicka vidare) hos http://carolina1979.blogg.se/ och jag vann. Så igår fick jag ett paket i min brevlåda med lite smått och gott som kan användas till kort och scrap.
Tusen tack Carolina för alla fina saker!
Nu är det då min tur att lotta ut två paket till mina bloggbesökare!
Så om du vill ha chansen att vinna lite nya pysselsaker så behöver du endast lämna en kommentar här i min blogg. Från och med idag och en vecka framåt kan du lämna en kommentar här hos mig, du kan lämna en kommentar per inlägg. Men ju fler inlägg du kommenterar desto större chans har du att vinna.
Torsdag 17/1-08 presenterar jag två vinnare!
Om du vinner så är det sedan din tur att "skicka vidare" till två andra personer.
Du behöver inte ha en blogg för att kunna delta i utlottningen, du kan själv välja sedan vilka du skickar vidare till. Det viktigaste är att man fortsätter skicka till någon "pysselvän".
Detta är ett roligt sätt att byta grejer med varandra och det kan ge en liten utmaning så här i början av pysselåret som annars kan kännas lite trögt!

Sammanfattning!
Pay it forward betyder alltså "att skicka vidare" och det är scrap-material som skall skickas vidare.
När man blir "piffad", får man ett litet kuvert med posten från den som "piffar" och sedan är det ens tur att "piffa".
Vill du få chansen till ett litet brev med scrap-material? Skriv då en  kommentar här.
(lånat texten från Carolina1979)

Lite info från www.stampla.se
Nu börjar det rulla in en hel del nyheter i webbshopen och "hemmabutiken". Ska försöka uppdatera webbshopen så snart det går. Det kommer in nya fina mönstrade papper som t ex Basic Greys nya kollektion Two Scoops (se bilden här nedan), helt underbara papper i vackra härliga vår/sommar färger. Dessutom kommer det massor av nya fina stämplar, både från gamla och nya tillverkare. Du har väl inte missat att du dessutom nu kan beställa cuttlebug till det förmånliga priset 795 kr.
Kursverksamheten håller på att planeras för fullt, här är några av de kurser som kommer att hållas i vår. Är du intresserad av någon/några så går det bra att höra av sig redan nu och göra en intresseanmälan för att garantera sig om plats (detta är inte bindande förrän datum är satt och då får man en ny förfrågan).
Ring eller maila [email protected]  eller tele 070-372 57 19

* Korttillverkning/stämplar för nybörjare steg 1
* Korttillverkning/stämplar för nybörjare steg 2
* Förälder och barn kurs, stämplar
* Scrapbooking för nybörjare
* Kalligrafi för nybörjare
* Inspirationskväll med tema "Alla hjärtans dag"
* Inspirationskväll med tema "Mors dag"
* Inspirationskväll med tema "Sommar" (konfirmation, dop, student och bröllop)
* Inspirationskväll med tema "Quickutz"

Information om priser och datum kommer inom kort!

MÅ SÅ GOTT ALLA BLOGGBESÖKARE!


Här ser du de underbara papperen från Basic Grey, 18 st
 
image57

ÅRETS FÖRSTA KORT...

Ja, då är man igång igen. Skönt att slippa julkorten! Årets första kort är ett grattiskort till Albins dagiskompis Milla som fyller 4 år. Idag är det kalas och jag knåpade ihop detta kort igår.
Jag har använt mig av följande produkter:
Papper från Rusty Pickle (Pirate princess) och BasicGrey (Infuse).
Kortstommen är vanlig gråmelerad kartong, fyran och skuggorna är utstansade i svart kartong.
Stämpeln kommer från Magnolia. Utklippt och fäst på 3-D kuddar.
Övriga dekorationer är primablommor, knappar (hjärtan), silver brads, photo turns och floss.
Jag har lagt på lite glitterlim (crystal) på bokstäverna (QK Handprint).
På siffran 4 har jag lagt på 3-D lack.
I prickarna på det mönstrade papperet har jag lagt lite liquid pearl.
I kanterna på papperen har jag dragit med lite fluidchalk.
Här nedan ser ni resultatet!

Inom kort kommer jag att informera lite om vad som händer på www.stampla.se och i min hemmabutik under våren. Jag kommer även att presentera vårens kursprogram. Så passa på att anmäl dig till en kurs för att komma igång igen med ditt skapande eller varför inte locka med dig en kompis.
Nytt för i vår är att det kommer bli en nybörjarkurs i Scrapbooking, mer info kommer!


image56

RSS 2.0