ÄNTLIGEN FÄRDIG...

med alla skoluppgifter som jag har slitit med den senaste tiden. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag är en usel bloggare. Men tyvärr så går studierna och min familj före allt annat. Men nu har jag som sagt gjort klart det som ska vara färdigt inför nästa vecka då jag befinner mig i Härnösand. Det är helt sjukt vad tiden går fort, jag har haft min praktik som var 5 veckor, men kändes som 1. Jag har haft det så kallade påsklovet, vilket innebar att jag fick sitta inne och plugga mest hela tiden för att komma ikapp med allt som inte hade blivit gjort. I helgen ska jag jobba och på måndag bär det av till skolan. Men tack och lov så har jag en rolig och underbar helg att se fram emot oxå... På torsdag nästa vecka åker jag och fem tjejkompisar till Vemdalen, på vårforum. Gissa hur underbart det ska bli??? I tre dygn får vi umgås och partaja tillsammans, det kan bara bli en succe : )
Jag hoppas att vi kan få lite solsken oxå, förra året hade vi kanonväder så vi är lite bortskämda.
Idag har jag varit iväg och gjort mig en bra investering... JAG HAR KÖPT EN NY CYKEL!!! Åhh, vad härligt att ha en riktigt bra cykel, den var helt underbar att cykla på. Vädret var inte det bästa när jag skulle cykla hem den från affären, det var kallt och snöblandat regn. Men vad gjorde det mig... Ingenting, jag var så nöjd över att få sitta och trampa på min nya kompis. Vi har många långa mil framför oss i framtiden : )
Nej, nu ska jag ta och korrektur läsa mina uppgifter för att sedan få koppla bort allt vad skola heter tills på måndag.
Men jag ska visa er ett kort som jag gjorde för ett bra tag sen, ett beställningskort till en kvinna som fyllde 50 år. Jag fick veta att det skulle vara färgglatt och gärna cerise. Vilket jag tog fasta på! (tyvärr är det inte så bra skärpa, men det får ni leva med)
Jag har gjort en hel del annat oxå sen sist, men tyvärr har jag varit för lat för att scanna eller fota så det finns inget bevis på det inte. Men det ger mig anledning att skapa något nytt istället : )

Må så gott och ha en trevlig helg!
Kram på er!Så här ser min nya cykel ut, fast den är grå. Visst är den fin??
En Sjösala, Carmencita
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh,lyllos dig!Vad fin den är. Vill också ha en riktig cykel. Men nu har du all andledning att samla km till Shapelink. Vi saknar dig där! Ses på Torsdag, då är det våran helg ;o)

Kram Hanna

2009-04-19 @ 13:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0